Nye indlæg

HOAK - Only Here For The Violence

Skrevet af Jacob Jørgensen
17-08-2020
Bag forkortelsen gemmer sig navnet Hatred Of All Kind. Bandet stammer fra DK nærmere betegnet Slagelse. Det begyndte i 2016.

I lineuppet findes der nogle rutinerede musikere kendt fra andre bands både ikke aktive og aktive. Chainfist, Infernal Death, Hawkings Black Cirkus og Six String Slaughter.

Det er ikke musik i den blødere ende, som man finder her. Man skal nærmere over i de ekstreme genre thrash, death og black metal, for at finde musikken, der spilles her. Det er stemningsfulde, mørke og dystre melodier her på.

Debut EP'en her indeholder 6 numre indspillet i Six String Studiet. Det var det de nåede til, var det bedste for skiven, efter de i 2019 ikke havde været tilfreds med daværende resultat. Den er produceret af Søren Jensen.

Musikken er ikke det ondeste og dystre metal, som jeg har hørt, men det lyder rigtig hårdt og fedt alligevel. Jeg blev mere og mere vild med musikken fra aflytning til aflytning. Udspillet er tilpas velspillet og med en god gnist.

Jeg har ikke nogle favoritnumre lige pt, men prøv tjek udgivelsen ud, hvis du ikke kender bandet. "Første single er The Demolition". Den kunne streames fra 14. august, og den udgives på CD den 1. september 2020. Om den udkommer på vinyl ved jeg ikke.

Lineuppet: Daniel Wilkens (vokal), Braca Rajin Pedersen (guitar), Kenni Heicker (guitar), Sune Olsen (bas) og Jesper Heidelbach (trommer).

Hvis man er til death metal af en slags tilsat lidt andet indenfor den vildere del, gør man klogt i smide lidt tid efter dette udspil. Tiden må være noget mange har i denne tid.

Only Here For The Violence udkom på stream den 14. august 2020 og på CD den 1. september 2020 via WFC
 
(5 ud af 6)

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com