Nye indlæg

Stallion Four – Rough Times (EP)

Skrevet af Calle
30-10-2010

I januar sidste år anmeldte jeg Stallion Four’s sidste EP ”Devil In Me” og den var jeg rimelig begejstret for. Nu har jeg fået tilsendt deres nye EP Rough Times. Bandet er stadigvæk det samme og det er Björn (sang), Peter (guitar), Gustav (bas) og Oskar (trommer). 

Rough Times består af tre nye sange og det er jo altid lidt svært, at bedømme et band på kun tre sange. Men disse tre sange ligger i god tråd med den forrige EP og stilen er stadigvæk klassisk hård rock i stil med AC/DC, Rose Tattoo og Guns ’n’ Roses. Den første sang er ”Madness”, som er rendyrket fanden i voldsk rock med en god melodi. Herefter kommer ”Rough Times” som efter min mening er den bedste af de tre sange. Her synes jeg virkelig Björn’s stemme kommer til sin ret. Den sidste sang er ”Troublemaker”, som følger stilen fra de to første sange, dog med et lidt mere 80’er glam/sleaze inspireret indlednings-riff. Jeg synes alle tre sange er bygget godt op og har gode melodier. Guitar-soloerne passer godt til musikken og Björn’s stemme er bygget til beskidt hård rock. Efter min mening gør han et bedre job end på ”Devil In Me” EP’en. 

Rough Times er optaget og mixet af Markus Miljand. Han har gjort et rigtig godt stykke arbejde og lyden på de tre sange er rigtig god, når man tænker på at det er en EP. Jeg har tidligere fået tilsendt EP’er, hvor lyden har været skidt. 

Stallion Four og deres nye EP er for fans af klassisk hård rock. Bandet har ikke opfundet noget nyt og revolutionerende, men det de gør – gør de rigtig godt!!! Personligt håber jeg de snart for mulighed for at udgive en fuld længde cd. Men indtil da kan du lytte til alle sangene fra Rough Times på bandets MySpace side (se link længere nede).

    (4 ud af 6) 

Lyt til Stallion Four: http://www.myspace.com/stallionfour


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com