Nye indlæg

Grumpynators - Still Alive

Skrevet af Peter Letting
16-09-2020
Danske Grumpynators er ude med endnu et album 28/8-20, med titlen Still Alive.

Og ja, de danske swing-rockere er stadig ganske meget i live. Albummet indeholder 10 numre og fra første skæring, som også er titel nummeret, er der fart over feltet i sædvanlig Grumpynators stil. Nu hedder albummet jo Still Alive, hvilket igen minder mig om at jeg ALDRIG har oplevet dem live. Det er da en af mine største fejltagelser. Lad os håbe at der snart kommer gang i de danske rock scener, så jeg kan komme ud og opleve Grumpynators ”Alive” 😊

Og meget apropos, det med at komme ud og spille live, så hedder sidste nummer på skiven ”Back On The Road”, og handler om hvordan bandet længes efter at komme ud på landevejen igen for at spille noget musik for glade mennesker. Jeg tænker at sangen leder opmærksomheden hen på vores nuværende Corona situation, hvor nærmest alting er lukket og slukket, men jeg tænker også at de har haft umådelig travlt i skriveprocessen, siden nummeret er nået at komme med på albummet.

Men som det altid er med Grumpynators, så swinger, rocker, ruller og gynger det derudaf med fede rytmer og riffs i et væk, og jeg er stadig fuldstændig pjattet med den stemning de får ud af gulvbassen. Det er et fantastisk rock instrument og giver en virkelig fed bund til musikken. Jeg oplevede engang i Sønderborg et polsk band ved navn Boogie Boys, og jeg forestiller mig lidt samme live oplevelse med Grumpynators.

Grumpynators tæller fortsat 4 medlemmer: Emil Øelund, forsanger og guitar, Christian Nørgaard også på guitar, Jakob Øelund på kontrabas og Per Fisker på trommer

Albummet kører bare derudaf, og alle numrene har deres egen charme. Der er ikke rigtig nogen af dem der falder igennem, som der ofte er på et album, men når skiven slutter så er det stadig omkvædet af ”Still Alive” der sidder fast i pandelappen, så jeg tror det må kåres til mit favorit nummer på skiven.
 
Still Alive udkom den 28. august 2020 via Mighty Music/Target Group.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com