Nye indlæg

Intoxicated - Walled (EP)

Skrevet af Peter Letting
18-09-2020
Amerikanske Intoxicated er på gaden med en EP med 6 numre som udkom 28/8-20, og bærer titlen Walled

Så for Søren, så er der dømt Old-school thrash. Det er den slags musik, hvor man kortvarigt overvejer om de rent faktisk spiller samme nummer ALLE medlemmerne, men 2 split sekunder efter, opfatter ens lillehjerne (det er vist der metal musikken hører hjemme 😊), at de rent faktisk SPILLER samme nummer, og at tingene passer sammen alligevel.

Intoxicated kommer fra Florida og opstod tilbage i 90’erne, og det kan man tydeligt høre på deres lyd og spillestil i dag. De er meget thrashede, beskidte og garage-agtige i deres fremførsel.

Når man leder efter oplysninger om bandet skal man lige holde tungen lige i mundne, for der findes bl.a. også et polsk band med samme navn.

Det er straight up, in your face musik med punk attitude og speed metal tempo, og i små doser er det faktisk meget underholdende, men jeg må nok erkende, at det er en genre og spillestil som jeg temmelig hurtigt bliver træt af, så derfor er 6 numre på en EP alt rigeligt for mig.

Intoxicated består af bare 3 medlemmer: Erik Payne på guitar og vokal, Gregg Roberts på bas og Mike Radford på trommer, mere skal der ikke til for at lave en masse larm
 
Walled (EP) udkom den 28. august 2020 via Seeing Red Records.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com