Nye indlæg

Taking Flight - Light It Up (EP)

Skrevet af Calle
05-10-2020
Taking Flight er et band fra Hillerød, som består af Charlotte Silau (vokal), Marcel V. Marcussen (guitar og backing vokal), Marco Winther (guitar og backing vokal), Lukas Kelly Austad (bas) og Anders Svane Knudsen (trommer). Light It Up er bandets debut EP og den består af 3 sange. Bandet spiller en blanding af klassisk hard rock, heavy metal og punk.

Der er en god power og energi i de tre sange og den punkede og rå feeling er helt klart et plus. Sangene er bygget over nogle rimelig fængende riffs og samtidig er omkvædene nogle man husker allerede efter første gennemlyt. Og så synes jeg Charlotte har en ret stærk vokal, som klæder bandets musikalske udtryk godt. Men desværre synes jeg lyd og produktionen halter en lille smule.

Min favorit af de tre sange er titelnummeret ”Light It Up”. Den fangede mest min opmærksomhed ved første gennemlyt. De to andre sange hedder ”Somebody” og ”Charlie”. Sidst nævnte er det mest punkede af de tre sange og den har en varighed på kun 1 minut og 56 sekunder.

Jeg så bandet live i starten af året til en metalaften på Klaverfabrikken i Hillerød. Her synes jeg de gjorde det ret godt. Men desværre synes jeg ikke helt de rammer samme niveau på de tre sange de her har indspillet. Det er nok mest på grund af lyden.

Når det så er sagt, så synes jeg bandet har fundet en stil der klæder dem godt. Og med lidt mere erfaring, og en lidt bedre produktion, så tror jeg godt de kan blive en ”spiller” på den danske rockscene. Især hvis de kan få deres live optræden overført til studieindspilningerne. Energien og gå-på-modet mangler de i hvert fald ikke.
 
Light It Up (EP) udkommer den 9. oktober 2020

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com