Nye indlæg

Daze Of June - Tainted Blood

Skrevet af Jacob Jørgensen
06-01-2021
Danske Daze Of June fra København er ved at være klar med nyt udspil. De har før leveret udspillet "Heart Of Silver" fra 2018. Tainted Blood er deres andet udspil, hvordan forrige udspil lød, har jeg ingen anelse om, da jeg ikke kendte bandet. Genren er ovre i noget metalcore. De har blandet turneret med Thy Art Is Murder, Dead Letter Circus og Siamese.

Udspillet her består af tunge og aggressive riffs med melodi og melankolsk stemning, hvilket vel efterhånden er et godt bud på metalcore. Her bydes på noget både til dem, som vil ha aggressivitet, men samtidig også til dem der er til melodi. Alm vokal og råbevokal.

Temaer i sangene cirkler rundt om den mørke del af livet. Sange om selvmord, mental sygom og andre mørke emner. Noget bandet åbenbart ifølge presseteksten på en eller anden måde kan relatere til.

Pladen byder på 9 numre, hvor der i nr 3 er gæstevokal af Courtney Laplante (Spiritbox). I nr 7 er det en Keisuke der medvirker.

Jeg synes,at sangene hænger godt sammen, og skal jeg pege på et favoritnummer, er det nr 3. Den kvindelige stemme bidrager med noget anderledes og virkelig fedt. Nu kan det også være fordi, at jeg har en stor kærlighed for kvindelige sangerer og bands.

Af omveje fik jeg bandets lineup (da jeg hverken kunne finde det nogen steder eller få det oplyst) Derfor ved bl.a. ikke hvem der spiller trommer herpå. Lineup: Benjamin Ganzhorn (vokal), Sylvester Jensen (guitar) og Simon Gessø Hansen (bas).

Alt i alt er det et fedt udspil, og er du til denne genre, vil du helt sikkert kunne finde noget fedt her.
 
Tainted Blood udkommer 19. februar 2021 via Prime Collective.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com