Nye indlæg

The Brimstone Days – We Are The Brimstone Days

Skrevet af Calle
01-11-2010

The Brimstone Days er et svensk band fra Malmö, som spiller 70’er inspireret rock med en groovy soul feeling. Bandet består af Håkan Lanz (sang/guitar), Johannes Malmqvist (trommer) og Hampus Hallgard (bas). We Are The Brimstone Days er bandets debut album.

Albummet består af 10 sange (plus et spoken word ”ghost track”) og stilen er som sagt groovy rock ’n’ roll med en fed soul feeling. Man kan sagtens høre bandets inspiration er hentet fra 70’erne, men alligevel formår de, at sætte deres helt eget præg på musikken. Overordnet set erWe Are The Brimstone Days et rigtig godt album, som har roteret en hel del på mit anlæg siden jeg modtog cd’en. De sange der efter min mening springer mest frem er ”Come On Come On (Let’s Get It On)”, ”Float Away”, ”Aim For The Sky”, ”Cockie Jar” og ”Electric Blue”. Og jeg kan med sikkerhed sige, at man bliver i godt humør, når man lytter til dette album og du kan uden tøven sætte det på anlægget, hvis du nyder en kold øl med dine venner.

Johannes og Hampus lægger en fed grundrytme, mens Håkan’s stemme passer virkelig godt til musikken. Bandet lyder meget tight og man får en fornemmelse af, at albummet er indspillet live i studiet uden de helt store tekniske input. Samtidig er albummet godt mixet og lyden er i top. Det negative ved We Are The Brimstone Days er, at albummet kun har en varighed på lidt over 34 min og dette er inklusiv en intro og det før nævnte ”ghost track”.

Hvis ovennævnte har fanget din interesse, så kan albummet købes viawww.recordheaven.net eller i en speciel edition via bandet selv. Der skal du bruge dette link. 

(4½ ud af 6)

Lyt til The Brimstone Days: http://www.myspace.com/thebrimstonedays

Frem til den 28. november 2010 har du mulighed for at vinde cd'en på CallesRockCorner. Læs mere her.


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com