Nye indlæg

No Terror In The Bang - Eclosion

Skrevet af Jacob Jørgesen
08-04-2021
Bandet her stammer fra Rouen i Frankrig. De spiller et bredt mix af det hele. Alternative metal hvor der både er skønsang og mere agressiv vokal. De beskriver sig selv som Cinematic Metal, hvilket nok er en bedre beskrivelse.

Bandet er female fronted, hvilket jeg er en lidt en “sucker” for. Det hele begyndte i march 2019, så bandet er ikke så gammelt endnu. De beskriver deres sange som: Between dreams and nightmares, turbulence & frency.

Udgivelsen her bærer præg af at det ene øjeblik, er det ren sang, for dernæst blive mere agressivt. Råbevokal og lidt dødspærget til tider.

Pladen byder på 13 numre. Hvor 1 er en form for intro agtig. Den næste sang er "Another Kind Of Violence", hvilket er en blandt mange favoritnumre. Dernæst er vi ovre i 2 sange, der hedder det samme, fraset den ene hedder part 1 og part 2. Det kunststykke bruger de også i 2 numre senere på pladen.

Lineuppet: Sofia Bortoluzzi (vocals, lyrics and composition), Alexis Damien (drums, orchestration and composition), Romain Greffe (keyss and piano), Brice Bouchard (bass and doublebass), Etienne Cochin (guitar) og Clement Bernhard (guitar)

Alt i alt er det en plade, der vokser på en fra hver gang, som man lytter til den. Det er et varieret udspil, og det bliver spændende, hvad de kan byde på fremover. Dette udspil lyder lovende for deres fremtid.
 
Eclosion udkom den 5. marts 2021 via M & O Music Season Of Mist..
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com