Nye indlæg

Shadowspawn - The Biology Of Disbelief

Skrevet af Peter Letting
14-05-2021
Danske Shadowspawn er ude med deres 3. album, kaldet The Biology of Disbelief. Udgivelses datoen var 16/4-2021

Shadowspawn spiller ”klassisk” deathmetal, og de gør det godt. Skiven er meget melodisk, har en masse gode riff og en afvekslende rytmesektion. Vokalen er som den skal være i den genre. En ond growl, fra den dybe afgrund, men samtidig ikke så monoton som de KAN være. Faktisk kan man også forstå rimelig meget af det som bliver sunget / messet, så det er ikke helt tosset. Udover den ”normale” vokal har Shadowspawn mange alternative vokal stykker ind over en del af numrene. Forvrængede og uhyggelige stemmer toner frem fra tid anden, og tilføjer endnu en dimension til lydbilledet.

Man er ikke i tvivl om intentionerne i ”Daughters of Lot”, når der bliver sunget ”Take off your dress…”. Det er vist noget i retning af, at føre slægten videre, som man siger… Elsker også den skæve indgang til selv samme nummer.

Jeg tror ”Rite of Passage” må være mit favoritnummer på skiven. Til tider tungt, til tider hurtigt, og med det hyggelige budskab at ”The end is near”, og oveni hatten en fed guitar passage lidt over halvvejs.

Genren kan til tider blive en kende ensformig, men jeg synes Shadowspawn rammer en åre, som man godt gider at lytte videre på. Der er en god variation igennem hele skiven, og det gør at man også har lyst til at høre næste nummer i rækken, og måske endda vende tilbage til skiven en anden god gang

Shadowspawn er grundlagt i 2012 og består af 5 medlemmer: Nicolai Cheung på guitar, Kelvin Dam på bas, Bue Torin Jensen på vokal, Oliver Ragnar Larsen på guitar og Danni Jelsgaard på trommer
 
The Biology Of Disbelief udkom den 16. april 2021 via Emanzipation Productions.
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com