Nye indlæg

Glue Kiss - Platonic

Skrevet af Peter Letting
04-06-2021
Danske Glue Kiss er ude med et album med navnet Platonic. Albummet er tilgængeligt 28/5-2021

Jeg er lidt på udebane her, i hvert fald med hensyn til genren. Det er ikke meget jeg lytter til musik i den stilart, men jeg lyttede dog til en smule til engelsk undergrund, tilbage i 80'erne, selvom det bed sig aldrig rigtig fast. Det var nok mere sådan en ungdoms flirt, som lige skulle prøves af.

Nu sidder jeg så her, med en moderne happy-go-lucky udgave af noget skæv engelsk undergrund, udført af en dansk powertrio fra København. Det mest skæve ved denne skive er nok vokalen. Grunden til, at jeg kalder den skæv, er nok fordi, at man kan jo ikke sige den er falsk. Den rammer bare ved siden at toneregisteret i musikken, eller sådan lyder det i hvert fald i mine ører. Det giver naturligvis musikken noget kant, men det gør det også meget svært at kapere i store doser, selvom jeg er overbevist om, at det er PRÆCIS, sådan, den slags musik skal synges.

Der er en masse god og spændende energi på den her skive, som også er lidt punket, og Glue Kiss kører klart med klatten indenfor deres felt, ingen tvivl om det.

Bandet blev etableret i 2017, og består af 3 medlemmer, deraf fænomenet "powertrio". Markus Hodal Drag på vokal og guitar, Jesper Juul Hauschildt på trommer, og Asger Villadsen på bas.

Selvom genren måske ikke lige rammer min smag, så er det ret tydeligt at de 3 herrer er dygtige musikere, og de kan deres "ting". De leverer høj energi, og det er med garanti en fest at opleve dem live.
 
Platonic udkommer den 28. maj 2021.
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com