Nye indlæg

Heathaze - Into The Blue

Skrevet af Jacob Jørgensen
08-06-2021
Dette danske rockband der er fra Horsens, er på gaden med deres debutalbum. Udspillet bærer titlen Into The Blue. Som skrevet et rockband der har hang til den melodiske og simple rockmusik.

2020 var året, hvor der skete noget med musikken, men de har værert igang på den ene eller anden måde i længere tid. Det anderledes ved dette band er det er et tomandsbands.
 
Lineuppet: Frederik Kjøller (sangskriver, lead vocals, guitar, bas, keys, trommer, produktion og mix) og Lukas Hagstrøm (sangskriver, backing vocals, guitar, bas, keys,trommer, produktion og promotion).

Er man til bands som feks Weezer, REM, er der en del at hente her.

Udspillet her består af 10 numre. Disse cirkler rundt om emnerne, at tage sig tid til tingene til egoisme, afsavn og kærlighed. Ting de fleste især i denne tid, vel kan relatere til. Så man må sige de rammer hovedet på sømmet med deres indhold i sangene.

Det er den gode melodi,d et huskevenlige omkvæd der præger albummet her. Rockmusik med melodisk tilgang er hvad man får, når sangene følger hinanden som perler på en snor. Det er smukt arbejde og godt udført.

Titelnummeret "Dark Horse", "More Than Ever" og "Something To Remember" er sange der for gik hen og blev favoritter herpå. Men der findes ikke dårlige numre. Jeg spår udspillet til at vokse hver gang, man hører det.

Er du en person der er til rockmusik, burde du kunne lade dig henrive her. Det var en fornøjelse at ligge ører til noget nyt dansk rock, der viser vi stadig kan i danmark, og der er meget andet, end de mest spillede bands. Tak for det.
 
Into The Blue udkom den 23. april 2021 via Broken Knob Records.
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com