Nye indlæg

Dying Hydra - Of Lowly Origin

Skrevet af Jacob Jørgesen
13-12-2021
Det danske doom/sludge metal band er på gaden med et nyt udspil. De startede i 2018.

Som sagt er stilen noget doom/sludge metal. Musik jeg tit synes bliver for langtrukket og kedeligt. Der et langt fra sandheden her.

Sangene her kredser omkring natur og videnskab. Udspillet her består af 6 sange. "Earlist Root", "Unlit", "Rootborn", "Species Adrift" , "Ashed Eyes" og "Undergrowth". God længde på sangene det korteste varer knap 5 minutter det længste tæt ved 10.

Stilen er jo sådan lidt halv dødsmetal præget, uden det bliver for vildt med growlen. Man forstår det meste.

Lineuppet: Lars Pontoppidan (guitar og vokal), Patrick Fragtrup (guitar og vokal) og Tejs Kyhl (trommer).

Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente, men det overraskede positivt fra første afspilning. Det er tunge og medrivende sange. Jeg må sige,at jeg blev revet med fra første tone. Jo mere jeg lyttede til udspillet, jo federe blev det. Imponerende udspil helt klart noget, som jeg skal ha set på, om jeg ikke kan få det hjem til samlingen.

I sang nr 3 er der et tankevækkende dansk tale/tekst, hvor er det smukt lavet. Den er helt klart min favorit herpå hvis jeg skal vælge et nummer. Men der er ikke numre der falder ud.
 
Of Lowly Origin udkom 5. november 2021 via Narshardaa Records, Maniyax Records, Vikelighedsfjern, minoRobscuR, Heartland Records, Black Grain Records.
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com