Nye indlæg

Beneath The Silence - Black Lights

Skrevet af Jacob Jørgesen
17-01-2022
Bandet her fra Aarhus er jo et velkendt band, da jeg har fulgt dem et pænt stykke tid. Jeg så dem til en koncert på Cafe Hatten i Randers, og lavede interview og mindre fotoshoot med Mette fra bandet bla.

De startede i 2013 og har indtil videre udgivet 2 EP’er. "Meant For The Clouds" (2016) og "Phoenix" (2018). Bandet spiller noget melodisk metalcore/metalcore.

Nu er de snart på gaden med deres første fuldlængde kaldet Black Lights. Udspillet består af 10 numre.

Albummet kredser om det at være et sted i livet, hvor alt synes mørk og håbet er en skuffelse. Det tror jeg alle kan relatere generelt, men især her de sidste par år.

Jeg er en stor fan af female fronted metal, så derfor er det her lige min musik. Mette synger fremragende, og har i mine ører en suveræn og hendes helt egne stemme. Måden hun synger på får mig til at tænke gi mig mere. Bandet virker også til at være godt spillet sammen og gør hinanden gode.

Lineuppet er Mette Hessellund (vokal), Rene Larsen (guitar), Søren Stenhøj Draws (bas), Daniel Rasmussen (guitar) og Mikkel Thuesen Petersen (trommer).

Jeg synes også, at kunne høre en god udvikling i deres musik. Der er sange som "Fear" der indledes, som noget der minder om et tidligere nummer. Dette er absolut ikke et minus.

Af de 10 numre ligger "Fear" og "Nowhere To Go" allerede på youtube så check dem og andre numre ud med dem. Mine favoritnumre herpå er "All I See", "The Taste Of Bitterness", "Wide Awake", "Fear" og "Nowhere To Go".

Vil du støtte den danske scene er det her absolut et perfekt sted at starte. Har du mulighed for at se dem live (når det tillades igen) så brug den mulighed. De er pissefede live også. God energi. Dette band får virkelig min absolutte anbefalinger.

Udspillet, som er produceret af Nicklas Sonne (Defecto, Malrun m.fl.), udkommer den 11/2-22 på Prime Collective.
 
Black Lights udkommer 11. februar 2022 via Prime Collective.
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com