Nye indlæg

Gauntlet Rule - The Plague Court

Skrevet af Peter Letting
29-01-2022
Svenske Gauntlet Rule er ude med deres debut album The Plague Court. Albummet er tilgængelig 18 .marts 2022.

Der kommer meget god og lækker musik ud af Sverige fra tid til anden, og det er så blevet den tid på året igen. Gauntlet Rule er et helt nyt band dannet af nogle erfarne herrer i 2019. Stilen er klassisk heavy metal, med alle de dyder og vibes som den genre byder på. Fra noget der minder om speed til de helt tunge strofer, henover de 10 numre.

Jeg synes det minder mig lidt om det gamle Saxon, og det er da ikke den værste sammenligning. Numrene er rigtig godt skruet sammen, med masser af solide riffs, og god variation i rytmesektionen. Vokalen er stor og fyldig. Jeg fandt et billede af 3 bandmedlemmer, og de lever helt op til den klassiske heavy metal stil, som jeg ville forvente.

Bandet er grundlagt af guitarist Rogga Johansson (Paganizer og Massacre) og bassist Peter Svensson (Assassin’s Blade og Void Moon). Med sig på skiven har de på trommer Lars Demoké, vokal fra Teddy Möller samt Kjetil Lynghaug på guitar. Der er også gæsteoptræden på vokalen i nummeret "Dying For My Dreams" fra Blaze Bayley (ex-Iron Maiden) og på "A Choir Of Angels" fra Lorraine Gill (Taist of Iron), så der er god variation på vokal siden.

Jeg er faktisk meget godt underholdt i selskab med Gauntlet Rule, og skal jeg vælge et favoritnummer, må det blive åbningsnummeret "The Caneham House". Rigtig god fart over feltet, og de fedeste guitar passager, men også plads til et lækkert break lidt over halvvejs i nummeret. Dejlig detalje, så det ikke bare bliver speed hele vejen. Der er også blevet plads til lidt horror vokal på nummeret. Jeg smider 4 ud af 6 efter Gauntlet Rule og deres debut album
 
The Plague Court udkommer 18. marts 2022 via From The Vaults.
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com