Nye indlæg

Arise - Eón

Skrevet af Jacob Jørgensen
10-04-2022
Det spanske band fra Alicante er på gaden med deres 3 album. De blev dannet i 2011. Debutalbummet kom i 2012 og hed "7 Mundos". Efterfølgeren fra 2015 hed "Aquareum".

Hvad der er specielt ved dem, er de synger på spansk. Derudover har de female fronted vokal. Det står Estefania Aledo for. Lineuppen er Estefania Aledo (vokal), Rafa Esplugues (guitar), Albert Agulles (guitar), Alex Lopez (bas) og Carlos Guardado Charlee (trommer).

Musikken er en form for en sammenblanding af Djent og Metalcore. Jeg synes faktisk, at de har formået at skabe et godt og varieret udspil. Det er organisk og kraftfuld.

Albummet her består af 9 numre og som sagt på spansk. Længden af numrene trækker ikke ud i en uendelighed. De holdes frisk og skarpt. Metalcoren genren ang. vokalen er jo en blanding af ren og mere voldsom vokal. Synes aldrig det bliver for meget. Gode melodier og fed stemning i sangene.

Skulle man tage en ting, der trak ned for mig, ville det være sproget. Men det er en tilbagevendende anke med de bands, der synger andet end engelsk. Kan man se bort fra denne ting, vil man kunne fordybe sig endnu mere i udspillet.

Selvom vokalen naturligvis fylder meget i et band, så så jeg lidt væk fra den. Prøvede lytte til udtryk og selve måden hun leverer på. Der er ikke i mine ører intet at sætte fingre på. Det kan være et frisk pust med anderledes sprog på vokalen. Godt arbejde.
 
Eón udkommer 22. april 2022 via Thornado Music.
 
(5 ud af 6)

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com