Nye indlæg

All Things Fallen - Shadow Way

Skrevet af Jacob Jørgesen
20-05-2022
Nyt bekendskab for mig. Disse gutter er fra nabolandet Sverige. Medlemmerne har spillet i såvel kendte og mindre kendte bands. Her nævnes Dark Water, Harmony, Pain Of Salvation, End Of September, Edu Falashi og Almah.

De startede i 2017. Dette udspil er deres 2 album. Udgav i 2019 albummet "All Things Fallen".

Vi er ovre i noget prog metal, uden det heldigvis trækker ud og ud. Hvilket jeg synes til tider kan være problemet i denne genre. Numrene er heldigvis ikke ret lange. Et sted immellem 5-8 minutter med et kort nummer på 1 minut iblandt. Albummet består af 9 numre.

Lineuppet + gæster: Markus Sigfridsson (guitars, bas, keyboards og programming), Leo Margarit (trommer), Erik Tordsson (vokal), Raphael Dafras (bas), Maria Grigoryeva (violin på nummer 4+5) og Ulrik Arturen (backing vokal).

Noget af det, som der fangede mig første gang, var nummeret "Pandemonium". Rigtig god omkvæd og vokal. Det er nok min favoritnummer. Meget drømmende og smukt spillet.

Vokalen er helt sikkert et stort plus for bandet. Virkelig lækker og sprød stemme. Generelt er sammenspillet i bandet rigtig godt. Numrene fænger rigtig godt, og de vokser fra gang til gang.

Er du prog fan, uden det betyder 2 cifret antal minutter, så er det her et sted,som du godt kan slå til. Jeg blev mere og mere glad for udspillet fra aflytning til aflytning.
 
Shadow Way udkommer 3. juni 2022 via Blackoak Records.
 
 (5 ud af 6)
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com