Nye indlæg

Me & Munich - Postponing The Past

Skrevet af Jacob Jørgensen
10-06-2022
Dette er 3 udspil fra gruppen, som jeg opdagede på forrige udspil. De kommer fra Danmark. Udgivelser: EP'en "Knives Of The Sun" fra 2018, "Gaslighting" fra 2020 og nu Postponing The Past. Jeg faldt pladask for deres udspil i 2020, som jeg også anmeldte for siden her. Jeg har desværre endnu ikke hørt EP'en.

Lineup: Jan Steiniche Pedersen (vokal/guitar), Jonas Eik Borja (bas/kor), Michael Tagesen (lead guitar/vokal) pg Kasper Eisenberg Nordendahl (trommer). Jeg kan se i forhold til sidste udspil, er der skiftet trommeslager. Men ellers er det de samme som på "Gaslighting". Men hvorfor også ændre ret meget, på noget der virker.

Udspillet her består af 11 sange. Stilen er som udgangspunkt svær at sætte i bås. Det er for hårdt til indie og for blødt til metal. Det er er godt mix af lys/mørke,v ildskab og fortabthed. Meget varienrende.

Et udspil der for hver gennemlytning bringer noget nyt frem i lyset. Præcist sådan havde jeg det også med "Gaslighting". Det er for mig en stor styrke, at man hele tiden finder noget nyt.

Lyrikken er et mix af følgende: Det usagte iblandt os, modig sårbarhed, angstens tilvæning, afledeligheden fra stilheden og bitterhedens evige ret til hån.

Det lykkes mig ikke at finde et dårligt nummer herpå. Mine favoritter er nr. 3 "Out Of Luck", nr. 5 "Keep The Pain" og nr. 8 "Wash It Away". Det er sange, der virkelig fænger, og man keder sig aldrig, når man hører dette band.

I mine ører er dette noget af det bedste, som jeg har hørt fra dk igennem de sidste mange år. Der synges virkelig fedt og en god gejst i musikken.

Jeg vil absolut anbefale dette til dig, hvis du ikke allerede er stået på dette musiktog. Ønsker du noget varieret måske, hvor du hele tiden opdager nye ting fra lytning til lytning. Ja så er dette noget for dig. Gad godt se dette band live en dag.
 
Postponing The Past udkom 1. juni 2022 via Cloudy Water Records.
 
(6 ud af 6)
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com