Nye indlæg

Mirror To The Moon - Fluorescent Glow

Skrevet af Jacob Jørgesen
05-09-2022
Tilbage i 2020 anmeldte jeg deres EP "Eye Of Contagion". Dengang skrev jeg følgende: En EP skal ligesom åbne op for, hvad en gruppe kan. Give lytteren lyst til mere og se om man kan flytte sig yderlig på en hel skive. Jeg glæder mig til at se udviklingen af dette band, og evt få dem set live.

Bandet har base i Silkeborg. Nu er de på gaden med deres debut fuldlængde. Denne har de valgt kalde Fluorescent Glow. Deres stil er moderne hardrock blandet med alternativ metal.

Jeg vil sige, at der er en god variation og stemninger herpå. Ligesom man tror et specielt nummer er fadet ud, starter det op igen med noget helt uventet, til at slutte af på. Dette er noget af det, der gør dette band specielt og anderledes på den gode måde. God afveksling fra lette og luftige og almindelig sang til lidt skrig.

Lineuppen: Andreas Hemmer (guitar), Nicolai Kastbjerg (trommer og backing vokal), Jonas Krohn Germin (vokal), Søren Vistisen Baldwin (bas) og Jonas Damsgaard (guitar).

På pladen her finder man 10 numre, der alle har den gode egenskab, at de ikke ligner den forrige. Der er noget nyt at finde i hver en sang. Et album kan både være godt, ved man elsker alle sange første/anden gang. Men spørgsmålet er om et udspil, hvor man hele tiden finder noget nyt ikke er mere holdbart i længden?

Temaet er fortvivlelse/magtesløshedens mange ansigter. Hvilket mange burde kunne relatere til efter de sidste 2-3 år.

Der er kommet 3 singler fra albummet "Son Of Amittai", "Astray" og "In Protest Of Chance".
 
Mine favoritter herpå er "Astray", "Masquerade" og "In Protest Of Chance". Der findes intet dårligt herpå, de 3 numre er bare dem,som jeg er ekstra vilde med.

Og for at vende tilbage til indledningen. Har de vist hvad de kan? Har de givet lyst til mere? Har de flyttet sig og udviklet sig?

Det bliver meget let, for ja der er virkelig sket en masse. De kan deres kram, og kan sammensætte en plade,som man kan lytte til igen og igen. Udviklingen startede på en EP'en, der er fortsat på deres fuldlængde. Og jeg glæder mig allerede til næste gang.

Jeg mangler stadig at se dem live (husker ikke om de har været forbi Randers). Jeg håber,at jeg snart kan tage mig sammen til en koncert igen, så gad jeg godt se dette band spille.

Vil du gerne udfordres og finde en plade, der bringer nyt frem fra lyt til lyt, er dette et godt band at prøve.

Indspillet i Aaarhus i studiet Mørkværk produceret af Christian Agaton Muff.
 
Fluorescent Glow udkom 2. september 2022.
 
(6 ud af 6)
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com