Nye indlæg

Silver Phantom - Crimson Cabaret

Skrevet af Jacob Jørgensen
19-09-2022
En debutplade fra Randrusianske Silver Phantom. Fra min by Randers. Der har efterhånden været en del bands fra Randers igennem tiden.

Inspiration er bl.a. Ghost, Alice Cooper og 70’er teaterrock. Jeg synes også, at kunne høre meget andet bla Judas Priest. Noget oldschool heavy rock/metal tilsat nye tendenser.

Man finder 9 numre herpå. Hvor det især er "Foreshadowed", "Black Lady", "Shapeshifter" og "We Sing Along" der er mine favoritter. Disse er virkelig suveræne numre, uden at tage noget fra de andre numre.

Titelnummeret starter lidt samme indledning som "Mr Tinkertrain" med Ozzy. "We Sing Along" blev der igår lavet en video til i Randers Midtby. Bandet og et hav af statister klædt i kutteklædt udstyr, var i kirken Sct Mortens Kirke.

Lineuppet: Martin Helgren (vokal og bas), Morten Madsen (guitar), Mads Møller (guitar) og Kim Kvist (trommer)

Jeg synes, at det er et godt første kort, at smide på bordet. God variation og godt sammenspil. Sangene er mørke og drømmende horror historier. Det er dejligt at høre, at der stadig kan laves metal i Randers. Det er der brug for.

Samlet set er det et mere end godkendt værk. Den rammer ikke helt skiven, men meget tæt på.

Vil du tjekke et band ud fra Danmark, hvor der er erfaring fra bl.a. (også Randrusianske Clonecircle) så skal du tjekke dette band ud.

Albummet er mixet af Søren Andersen og det andet har Morten Madsen selv ordnet.
 
Crimson Cabaret udkommer 28. oktober 2022 via Uprising! Records.
 
 (5,5 ud af 6)
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com