Nye indlæg

Atom Chris Dall & Powerband - Hjertebørn (EP)

Skrevet af Jacob Jørgensen
24-10-2022
Dette er dansk melodisk garagerock. Tilmed også sunget på dansk. Bandet kommer fra København. Det startede som et enmands projekt, der blev til en trio.

I 2021 kom de med 2 singler og en EP. Siden har der været lidt skift i lineuppen på bassen. Dette udspil er også en EP. Man finder 4 numre på denne EP.

Det danske gør, at det bliver mere råt og ærligt. Man kan ikke ligesom gemme noget væk i sangene. Det er forholdsvis korte numre med det længste på lidt over 4,30 minut.

Min favorit herpå er nummeret "Afsporet". Dejligt råt og en god opbygning og stemning igennem nummeret. Man følte næsten man kunne synge med eller kendte det allerede.

Lineuppen: Christoffer Dall (sang, guitar og bas (under indspilning)), Martin Woodwine (trommer), Thomas Hannover (keyboards) og Kean Victor Stryhn (mundharpe). Senere er tilføjet Flavio Galgano og jeg går udfra han spiller bass.

Jeg synes faktisk, at de gør et godt stykke arbejde. De er trods alt et forholdsvis nyt band. Udover min favorit "Afsporet" er de 3 andre sange også fine, dog ikke
helt deroppe ved min favorit.

Jeg er ikke helt oppe at ringe, men mindre kan også gøre det. Hvis du mangler et band i garagerock stilen tilsat lidt mere, så check dem ud.

Hjertebørn udkommer 4. november 2022..
 
(5 ud af 6)
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com