Nye indlæg

Tygers Of Pan Tang - Bloodlines

Skrevet af Jacob Jørgensen
14-05-2023
NWOBHM veteranerne er på gaden med endnu et udspil kaldet Bloodlines. Startet tilbage i 1978 har de en masse år på bagen. De mistede deres første forsanger Jess Cox efter første udspil. John Sykes der senere havde sin gang i Thin Lizzy og Whitesnake var med på "Spellbound" og "Crazy Nights". Tilbage fra første udspil er kun Robb Weir. Han er ligesom den røde blodlinje igennem bandets kariere.

Lineuppet: Robb Weir (guitar), Francesco Marras (guitar), Jack Meille (vokal), Huw Holding (bas) og Craig Ellis (trommer).

Bloodlines er deres 13 album. Coveret har tigeren (maskotten) på. Forestiller tigeren der stritter hovedet ud imellem træerne. Men ved et nærmere kig på pladetitlen og coveret forestiller det blodårer. Super fedt lavet.

Blodet flyder stadig i årene på Tygers her i 2023. Dette udspil indeholder 10 rigtige fede numre. Forsangeren Jack Meille har en meget særpræget og fed stemme. Hans stemme klæder virkelig numrene.

Mine favoritter herpå er: "Edge Of The World", "In My Blood", "Taste Of Love" og "Believe".

"Edge Of The World" er en god start på pladen, der virkelig er meget iørefalden. "In My Blood" minder mig i omkvædet lidt om nyere Arillery, ikke stilen mere den måde der synges på. Virkelig fedt nummer. "Taste Of Love" er super godt lavet. "Believe" er balladen, man bare husker. De resterende numre følger lige i røven på de nævnte numre. Der findes ikke dårlige numre herpå.

13 albums inde i deres karriere er tigerne stadig ikke trætte. Det lyder velspillet og en masse energi i blodet. Jeg vil anbefale jer, der er til NWOBHM, eller bare metal generelt at tjekke dette udspil. Produceret af danske Tue Madsen.

Min samling indeholder de første 4 plader, som vel er dem folk bedst kender. Så har jeg et 3 andre fra nyere tider incl en opsamling. Jeg vil helt klart ud og investere i dette nye udspil, og samtidig få hullerne lukket i samlingen af tiger albums.

Jeg har efter gennemlytninger af dette album, virkelig fået lyst til at genbesøge mine albums med dem. Du må ikke sove på dette album ud få det købt. Købepligt.
 
Bloodlines udkom 5. maj 2023 via Mighty Music.
 
(6 ud af 6)
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com