Nye indlæg

Rattledust - Terminal Stupidity

Skrevet af Calle
29-09-2023
Odense bandet Rattledust udgav deres debut album tilbage i juli måned. Det har jeg været så heldig, at få lov til at anmelde. På grund af travlhed er det desværre først blevet nu.

Bandet er som sagt fra Odense og de blev dannet kort før Corona pandemien. Bandet består af Mads Hansen (vokal), Christoffer Nielsen (guitar), Daniel Lohmann (bas) og Martin Damgaard (trommer). Medlemmerne har tidligere spillet i bands som Angrified, Third Eye, Stomped og Numbnuts.

Rattledust spiller groovy trash metal med en smule death metal tendenser. Det vil sige - en hårdtslående cocktail af tunge doomy riffs, fede breakdowns og hurtige thrashy stykker. Og den cocktail kan jeg godt lide.

Albummet, som har fået titlen Terminal Stupidity, består af 9 numre. Ved første gennemlytning kan sangene måske godt virke lidt ensformige, men efter flere gennemlytninger vokser albummet på en. Det er uundgåeligt ikke at rocke med – enten med hovedet eller med foden. Jeg tog sågar mig selv i at headbange flere gange. Hvis jeg skal fremhæve et par af sangene, så må det være titelnummeret ”Terminal Stupidity” samt det tempo afvekslende ”In Time” og den yderst hårde sang ”Sickening”. Men overordnet set, så er det 9 sprøde sange bandet har skrevet og indspillet.

Terminal Stupidity er indspillet i Dead Rat Studio og det er blevet mixet og mastereret af Jacob Bredahl. Lyd og produktion er som den skal være og bandet spiller godt. Derudover passer Mads’ vokal perfekt til genren.

Er du til en god omgang METAL med fed groove, så går du ikke galt i byen med dette album. Jeg synes i hvert fald du bør tjekke det ud. Jeg er blevet fan af bandet og deres musik og jeg ser fem til mere musik fra dem. Og forhåbentlig opleve dem live en dag.
 
Terminal Stupidity udkom 14. juli 2023 via Nos Nos Records.
 
(5 ud af 6)
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com