Nye indlæg

Bones Broken - Fragments (EP)

Skrevet af Calle
18-02-2024
Bones Broken er et forholdsvis nyt dansk band, som består af erfarne musikere fra andre danske bands heriblandt Lowd N’ Rowdy og Volvoe. Bandet blev dannet i 2023 og Fragments er bandets første EP.

Musikerne i bandet er Mac Wilkens (lead vokal), Kim Simoni Gottliebsen (vokal), Mikkel Johansen Dahl (guitar), Thomas Skovsted (guitar), Nicholas Frost-Lindsteen (bas) og Jesper "Doc" Andersen (trommer).

Bandet er kraftigt inspireret af 90’ernes grunge og nævner selv Alice In Chains, som en af deres inspirationskilder. Men selvom inspirationen er hentet ca. 30 år tilbage i tiden, så synes jeg allivel bandet formår at give musikken en moderne sound. Musikken er tung og hård, men samtidig meget melodisk. Sangene er spækket med fede riffs, gode soloer og mindeværdige melodier, som indfanger lytteren allerede ved første gennemlytning. Derudover leverer Mac en virkelig sprød vokal, der passer perfekt til genren.

Fragments består af 3 sange, som er virkelig fede på hver sin måde. Første sang er den tunge og riff-baserede sang ”Bloodlines”, som leder tankerne i retning af ovennævnte Alice In Chains. En virkelig god sang at begynde med. Næste sang er ”Hey”, som ligeledes er ret tung, men alligevel anderledes i sit udtryk. Især midtvejs i sangen, hvor der virkelig skrues op for guitaren og leveres en smuk guitarsolo. Det er dog uden at fjerne sig fra grunge-lyden. Sidste sang er balladen ”Cover Me”. Her går bandet ned i tempo, hvilket de bestemt også mestre. Her får Mac virkelig lov til at shine med sin sprøde vokal. Derudover synes jeg også guitarspillet midtvejs i sangen rammer stemningen perfekt. Selvom jeg kan lide alle tre sange på Fragments, så er ”Cover Me” min personlige favorit. Den har kørt på repeat hos mig siden jeg første gang lagde ører til sangen og EP’en.

Er du til tung og riff-baseret grunge-inspireret rock, så bør du helt sikkert tjekke Bones Broken ud. Jeg synes i hvert fald det er en rigtig fed EP bandet har indspillet. Jeg ser frem til mere musik fra bandet. Gerne et fuld længde album.
 
Fragments udkom 20. januar 2024.
 
 (5 ud af 6)
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com