Nye indlæg

Shake Your Mind - Broken (EP)

Skrevet af Calle
03-04-2024
For snart 3 år siden anmeldte jeg Shake Your Minds selvbetitlede debut EP. Nu er de så ude med deres anden EP, som har fået titlen Broken.

Bandet blev dannet i 2018 af Simon (guitar) og Philip (guitar) og i 2024 består bandet af de to samt David (vokal), Thor (bas) og Nick (trommer). Bandets musikstil er riffbaseret hard rock.

Broken består af fire sange, hvor især de første tre sange er rimelig ”hårdtslående”. På EP’ens sidste sang ”Why Do We Fall” sættes tempoet en anelse ned. Dog er der ikke tale om en decideret ”ballade”.

Men for at vende tilbage til de første tre sange, så lægges der ud med ”All The Same”, som er en straight ahead iørefaldende hard rock. Et fedt nummer at begynde med. Herefter kommer titelsangen ”Broken”, som indledes med et fedt riff og efterfølgende sættes lidt ned i tempo i verset, for igen at blive bygget op til et riffbaseret omkvæd. En god afvekslende sang i både tempo og stil. Tredje sang er ”Indestructable”. En sang som lægger sig godt i sporet af de første to sange, men måske en anelse mere tung i udtrykket.

Generelt synes jeg bandet har skrevet fire fængende sange med mindeværdige melodier. Bandet virker dedikerede til deres musik og stil og levere sangene med en god energi og gå-på-mod. Jeg synes især de har lagt stor vægt på de stærke melodier og de rimelig heavy riffs. De to ting kombineret giver et fedt musikalsk udtryk. Derudover spiller bandet godt og Davids vokal passer fint til musikstilen.

Så er du til riffbaseret hard rock med gode og fængende melodier, så bør du tjekke Shake Your Mind ud. Der skal i hvert fald lyde en varm anbefaling herfra.
 
Broken udkom 1. februar 2024.
 
 (4,5 ud af 6)
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com