Nye indlæg

Blowsight – Dystopia Lane

Skrevet af Calle
19-12-2010
Blowsight er et band fra Stockholm, Sverige, som spiller punk/pop/metal. Bandet blev dannet i 2003 og har udgivet to fuld længde cd’er. Blowsight består af Nick Red (sang/guitar), Seb (guitar/sang), Mini (bas) og Fabz (trommer).

Dystopia Lane er bandets andet fuldlængde album siden debuten ”Destination Terrorville” fra 2007 (blev genudgivet via Fastball Music/Sony i 2009). Albummet består af 14 sange, som variere lidt i stil. Det findes både punkpop sange i stil med Simple Plan, Good Charlotte og Green Day, men også de mere metalcore prægede sange i stil med Sonic Syndicate og All That Remains. Og til sidst er der sange som bevæger sig lidt mere i retning af nu-rock/metal genren og lyder hen i stil med Sevendust, Shinedown og Saliva. Nogle vil måske sige, at bandet har svært ved at finde deres egen stil, men personligt synes det er godt, forstået på den måde, at musikken variere en del. De sange jeg bedst kan lide på Dystopia Lane er de to første sange ”I Wish You 666” og ”Three Words (Under Ordinary)”, samt ”Pokerface”, ”Compassion For A Dream” og de to mere downtempo sange ”Dystopia” og ”Things Will Never Change”. Men der er ingen deciderede dårlige sange på albummet.

Dystopia Lane er indspillet af bandet selv og sanger Nick fungerer samtidig som producer og mixer, mens resten af bandet som co-producerer. Nick har en god stemme og kan til tider godt minde om Benjamin Burnley fra det amerikanske band Breaking Benjamin og bandet spiller godt. Alt i alt er det et helt udmærket album med velskrevede sange og gode melodier.

Jeg kan sagtens anbefale Dystopia Lane. Især til fans af poppunk, men også folk der bare godt kan lide lidt rock med en god variation.

Dystopia Lane er udkommet via Fastball Music/Sony.

    (4 ud af 6)

Lyt til Blowsight: http://www.myspace.com/blowsight


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com