Nye indlæg

DustInEyes – Bullet For My Generation

Skrevet af Calle
29-12-2010

DustInEyes er et rock band fra Italien, der spiller hard rock med en feel af punk. Bandet består af Lele Dust (sang), Umbo Dust (guitar), P.I.Z. (bas) og Serz Gasparini (trommer). Bandet startede oprindeligt i slut 90’rne som et horrorpunk band, men har senere udskiftet medlemmer og band navn to gange. Så derfor er Bullet For My Generation det første album under DustInEyes navnet. 

Hvis du tager lige dele Motörhead og W.A.S.P. og tilsætter lidt Misfits, så har du DustInEyes. Udover disse bands vil jeg sammeligne dem med danske SuperCharger, canadiske Crystal Pistol og svenske Backyard Babies. Bullet For My Generation er rendyrket ”alkohol-stinkende” rock ’n’ roll dopet med en stor portion energi. Lige fra åbningsnummeret ”Wild ’n’ Alone” (når man ser bort fra introen) til den sidste strofe af ”Under The Ash”, vil du opleve en eksplosion af power og energi og din fod vil ikke stå stille. Den VIL bare stampe med. De sange der kommer bedst ud af højtalerne er efter min mening ”This Is My Ring”, ”Get Away”, ”Sick Of You” og ”Under The Ash”. Er man til beskidt rock ’n’ roll med fuld knald på, så er Bullet For My Generation et godt bud på dit næste album. Dog kan albummet efter min mening godt blive lidt ensformigt i længden. En sang i den mere stille ende af skalaen ville have givet albummet et lille bræk i den ellers fede rock. 

Musikkerne spiller det bedste de har lært og der er flere gode soloer på albummet. Dertil kan det nævnes at Lele’s stemme er rå og den kan til tider godt minde lidt om Lemmy’s (fra Motörhead). Der er en god rød tråd mellem musik og Lele’s sangstemme. Alt i alt et udmærket album. 

Bullet For My Generation udkom den 31. oktober via Logic(il)Logic/Street Symphonies Records. 

     (4½ ud af 6)

Lyt til DustInEyes: http://www.myspace.com/dustineyes


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com