Nye indlæg

Antillectual – Start From Scratch

Skrevet af Calle
29-12-2010

Antillectual er et punk band fra Utrect i Holland. Bandet blev dannet i 2005 og består af Willem (sang og guitar), Tom (bas og sang) og Riekus (trommer og sang). Bandet har udgivet tre fuldlængde albums, hvor Start From Scratch er det tredje i rækken. 

Stilen på dette album vil jeg betegne som melodisk punk tilsat lidt hardcore og en snært emo. Jeg vil sammenligne Antillectual med bl.a. Funeral For A Friend, Rise Against og Propagandhi. I kraft af den lidt ”blandede” musikstil, så variere musikken på albummet godt. Der er både up-tempo og down-tempo numre og et par steder nærmer vi os hardcore punk. Teksterne på Start From Scratch er både personlige og samtidig meget politiske, hvilket jo også hører til denne musikstil. De bedste sange på albummet er efter min mening ”Buyer’s Remorse”, ”America’s Worst Role Model”, ”Some Of My Best Friends Are Meat Eaters” og ”So Much More”. 

Alt i alt er det et godt album med god variation og bandet spiller godt. Derudover så synes jeg Willem har en god stemme, der passer godt til musikken. Som en lille bonus kan det nævnes, at Chris Hannah fra førnævnte Propagandhi medvirker som gæstesanger på ”Cut The Ground From Under Our Feat” og Heleen Ticheleer fra Midnight Manace medvirker på ”Buyer’s Remorse” og ”So Much More”. 

Albummet er optaget, mixet og materet af Nico Van Montfort i Erock Studios i Panningen, Holland. Han har tidligere arbejdet med bl.a. Entombed, Downset og Said And Done. 

Start From Scratch udkom den 1. november i Danmark via 5 Feet Under Records. 

     (4½ ud af 6)

Lyt til Antillectual: http://www.myspace.com/antillectual


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com