Nye indlæg

In Viro - Gehorche! Fühle! Glaube!

Skrevet af Dianna
03-02-2011
Så er der så endnu et band (SUK) der forsøger sig med at gå i storebrors fodspor, og med 'storebror' mener jeg Rammstein..men må indrømme at det er ikke lykkes dem særlig godt hvis overhovedet, er i slet ikke sikker på de har samme forældre, 'storebror' og 'lillebror' her, for uha hvor er der STOR forskel, trods det de desperat har gjort det de formår for at få det til at høres/se ud som om de er beslægtede. 

Lyden er alt for 'syntetisk', vokalen er svag i det lave leje, det der bliver skrevet om, er de sædvanlige lidt mørke emner for genren som sådan, bare ikke særlig velskrevede.

Men de evner på ingen måde at komme i nærheden af, at få mig overbevist og jo flere gange jeg har lyttet til albummet, jo mere er det gået op for mig at jeg faktisk (næsten) intet positivt har at sige om deres album. Det kan godt plage mig lidt, for jeg vil naturligvis gerne skrive noget godt....men på den anden side, når jeg nu ikke kan li' det, så er den bare ikke længere.

Vil dog alligevel afslutningsvis fremhæve én enkelt positiv ting: De får et enkelt dødningehovede for det brave forsøg..
 
 (1 ud af 6)


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com