Nye indlæg

Oliver Weers - Evil's Back

Skrevet af Lars
04-02-2011

Blæst, baglæns tale, torden... enten havde jeg sat en gyser på, eller også var det nok Dio, Iron Maiden eller Alice Cooper jeg havde sat på... men nej - det var Oliver Weers der var kommet med i det elegante selskab.

Det er en tilpas intro - ikke for lang, men lige præcis lang nok til at bygge en god stemning op. Det første der slog mig da jeg hørte albummet Evil's Back igennem er den rå, men ærlige og smukke produktion næsten uden brug af rumklang og ekko. Jeg blev meget overrasket over det store fravær af netop rumklang og ekko, men det passer rigtig godt til både stemme og instrumenterne. Man er blevet så vant til at pakke specielt stemmerne ind i div. rumklange, men det behøver Oliver Weers ikke. Han har en stærk power-stemme, og hans tone leder nogle gange tanken hen på på Ozzy Osbourne & Paul Stanley (Kiss)

Man har lidt af en "live i min stue" følelse på grund af den nærmest intime og hyggelige stemning - uden overhovedet at nærme sig puttenutte, la-la eller intetsigende følelse, man kan bare mærke at det er et album der er lavet med ægte kærlighed til musik og genre i alle produktionens faser. Der er mange spændende tempo og taktskift og de er alle vellykkede.

Der er ikke et eneste tvivlsomt eller dårligt/kedeligt track på Evil's Back - 11 stærke numre ud af 11 mulige. + en fed intro og køberen vil føle fuld valuta for pengene selvom 45 min går utroligt stærkt i det her selskab.

Det er rigtig tæt på at være et perfekt album, men SKAL jeg komme med noget negativt... nej, det er jo et holdnings spørgsmål, men efter min smag er leadguitaren skruet for langt ned i mixet. Resten er på plads.

Stilen er Heavy Rock og det bliver nok en cd man kommer til at høre rigtig meget til, da den henvender sig til både det kræsne, men også til det brede rockpublikum - uden at det går ud over ærligheden - en fantastisk flot ballance.

Evil's Back udkommer via Target Records den 21. februar.

(5½ ud af 6)


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

 • #1
 • HoKuPoKus
  04-02-2011 15:49
  Nice - men hvad med en track-liste ?


 • #2
 • Calle
  05-02-2011 10:00
  Hej HoKuPoKus

  Her er tracklisten:

  1. Evils Back
  2. All My Life
  3. Without You
  4. Hero (duet with Rebecca Armstrong from Stella Black Rose)
  5. Need It Bad
  6. Beautiful Rain
  7. Much Too Much
  8. Fighting The Mountains
  9. Devils Chain
  10. Demolition Man
  11. Rainbow Star


 • #3
 • Kasper
  05-02-2011 13:14
  Lyder lovende. Glæder mig til albummet udkommer.


1 

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com