Nye indlæg

Voodoo Circle - Broken Heart Syndrome

Skrevet af Lars
06-02-2011

Fantastiske musikere der spiller med meget stor glæde og dygtighed.

Hele Broken Heart Syndrome er i heavy blues rock stilen som vi kender den fra Whitesnake & Rainbow, og Voodoo Circle er i den grad inspireret af netop disse to bands. Nogle gange er det ikke til at høre om det er Rainbow, Whitesnake eller Voodoo Circle, og det er rigtig synd, synes jeg. Når det så er sagt må jeg lave et stort og dybt buk for Alex Beyrodt, David Readman, Mat Sinner, Mel Gaynor & Jimmy Kresic som tilsammen udgør Voodoo Circle.

Det er et meget flot og velproduceret album de har sat sammen. Der er fin ballance mellem de forskellige instrumenter og sangen er klar og tydelig. "King Of Your Dreams", der er andet nummer på albummet, er i klassisk Rainbow stil med en guitar der laver en masse flotte fill ins. "Devil's Daughter" følger efter, og det er i bedste Whitesnake stil, med elementer fra Deep Purple. Det er utrolig smukt og flot i den velkendte ballade stil. "This Could Be Paradise" kommer lige efter og repræcenterer Voodoo Circle som et selvstændigt band. Et godt og lyttevenligt nummer med en god pumpende rytme, man ikke kan sidde stille til. Synd at der kun er få af den slags numre på.

Er man ligeglad med at de lyder som Blackmore's & Coverdale's projekter er det virkelig en cd man skal ha' i sin samling, og man vil nyde hvert nummer og nikke i takt, hvis man ikke ligefrem hopper op og danser.

Personligt irriterer det mig at de ikke er "sig selv" i højere grad, da de jo som sagt er hamrende dygtige og velsammenspillede.

Havde de kaldt sig Whitebow eller Rainsnake havde det været en mere åbenlyst og "ærlig" tribut, synes jeg - men det er flot... trods alt.

    (4 ud af 6) 

Lyt til Voodoo Circle: http://www.myspace.com/voodoocircleband


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com