Nye indlæg

Manu Armata - No Victory Without Strife

Skrevet af Lars
14-02-2011
Hardcore bandet Manu Armata kommer fra Holland og de er fyldt med en rå energi som de gerne deler ud af. Jeg kom til at tænke på min tidlige ungdom i 80'erne, hvor det hed Punk og det var Black Flag, Blut Eisen, Radioactive, Ads, Before, No Chocks osv. selvfølgelig vidreudviklet, men energien og stemningen er der.

No Victory Without Strife´s sange er delt op i to tilstande - kampen og sejren, kampen for at opnå målet og selve indsigten efter sejr.  Der er næsten ingen pause mellem numrene og det har en dobbelt effekt, dels føles det ikke som 7  numre og stemningen bliver meget intens og dels fordi energien og magien derved forbliver ubrudt og man sidder tilbage med et... WOW... bagefter og har lyst til at høre det igen.

Hele ballet starter med introen som består af en guitar der laver feed back (går i hyl) er der så meget gang i den, så man bliver totalt revet med. Det er næsten som første gang jeg hørte Slipknot - hengivelse til noget man føler åbner en ny dør i sig selv, og albummet slutter også af med en guitar der laver feed back... ringen sluttet.

Manu Armata betyder noget i retning af Hånden som våben eller Våbenbesat Hånd (Chainfist om man vil...) og det er en musikalsk knytnæve der rammer lige i mellemgulvet - men på den fede måde.

Noget man også må give Horns up for er at man kan gå ind på deres hjemmeside (http://www.manuarmata.com/) og høre/downloade hele dette album, fordi de gerne vil have deres musik og budskab ud. Det er selvfølgelig tilrådeligt at købe deres ting, så de kan lave endnu mere og komme til Danmark igen - jeg vil i hvert fald godt opleve dem live. 

No Victory Without Strife udkom i Danmark den 23. oktober via 5FeetUnder. 

     (5 ud af 6)

Lyt til Manu Armata: http://www.myspace.com/manuarmata 
(eller via deres hjemmeside (se link oppe)


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com