Nye indlæg

Dimmz – Still Human?

Skrevet af Calle
14-02-2011

Dimmz er et svensk band, der spiller en blanding af hard rock og thrash metal og dertil skal lægges en lille smule punk. Bandet består af Sonny Andersson (sang og guitar), Andreas Eriksson (guitar), Andreas Karlsson (trommer) og Jens Åkesson (bas) og Still Human? er bandets anden udgivelse (deres første på Slipstick Records/Warner). 

Med Still Human? har bandet forbedret sig siden deres forrige album ”This Is Life” og jeg kan kun sige, at det nye album har fået en bedre lyd og bedre produktion. Der er god variation på albumet og som sagt bevæger bandet sig ind over flere genre. Åbningsnummeret ”Sweet Dreams” har en anelse punk feel over sig, mens ”Scars” og ”As We Die” har en old school Metallica feeling. Tempoet sættes mærkant ned i nummeret ”Another One”, som viser en helt anden side af bandet. I ”Bye Bye Baby” har bandet inviteret Erika Jansson med som gæstesanger og sammenspillet mellem hende og Sonny fungerer godt. Højdepunkterne på Still Human? er efter min mening ”Roll The Dice”, ”Scars” og ”My Guitar”. 

Still Human? er optaget, produceret, mixet og masteret af Max Lindquist og som sagt er albummet bedre end bandets forrige album. Især guitarerne lægger godt i forhold til vokalen og resten af musikken og soloerne fungere også rigtig godt. Men det kan stadigvæk godt blive en anelse bedre. Og jeg må indrømme, at jeg har svært ved at vænne mig til Sonny’s stemme og dette gør, at jeg ikke vil give albummet topkarakter. Dog fortjener albummet et lyt og er du til gode melodier og skarpe guitar soloer, så giv Dimmz et chance. Jeg vil i hvert fald sætte albummet på flere gange end jeg allerede har gjort i forbindelse med denne anmeldelse. 

    (4 ud af 6) 

Lyt til Dimmz her: http://www.myspace.com/dimmzspace 


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com