Nye indlæg

Salute - Heart Of The Machine

Skrevet af Lars
19-02-2011
Salute er et band fra Sverige, hvilket man egentlig godt kan høre... De spiller en god gang pop-metal som enhver radiostation med respekt for sig selv vil spille, og de er helt sikkert et stort hit i Japan og hos en masse teenage piger - og absolut INTET ondt i det udsagn. Jeg har stor respekt for dem der er troværdige mod deres stil, og det er Salute. Selvom jeg ikke er næsegrus begejstret for deres stil, der ligger meget tæt op af Bon Jovis, så må jeg indrømme at de gør det godt. Der er 11 numre på Heart of the Machine som helt sikkert vil få en masse unge pigehjerter til at banke hurtigere.... og hvem vil ikke være skyld i det.... og det bliver gjort med en ærlighed man kun kan beundre.
 
I stil er de tæt på Europe og Bon Jovi og lyden er da også tæt på netop disse to bands, og mned den rette promotion vil de helt sikkert blive rigtig store i den brede pop-metal verden, men uden en agressiv promotion vil de nok drukne i mængden.
 
Noget man bør lægge mærke til ved mine bedømmelser, er at det er ud fra, hvad jeg synes i den ene eller anden kategori - virker det troværdigt... er produktionen i orden... er de sammenspillet... osv osv....
 
Selvom jeg ikke er den store fan - for at sige det MEGET diplomatisk - så er jeg ikke vild med pop-metal stilen mere, men alligevel kan jeg da godt høre om man har lavet et troværdigt produkt - og DET har Salute... pænt og flot.
 
Heart Of The Machine er udkom i septemer 2010 via Escape Music.
 
    (4 ud af 6)
 
Lyt til Salute: http://www.youtube.com

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com