Nye indlæg

Asphalt Valentine – Strip Rock Roll

Skrevet af Calle
10-03-2011

Asphalt Valentine er fra Atlanta, USA og de blev dannet i 2003. Siden da har der været lidt udskiftninger i besætningen, men i dag består bandet af Joe Flynt (sang), Scozz (trommer), Evan McKee (guitar), Scott Clark (bas) og Brett Ciaramella (guitar). Strip Rock Roll er bandets debut og blev i første omgang udgivet via Chavis Records i 2009, men bandet fik ikke den rette eksponering trods gode anmeldelser. Nu er albummet så udgivet via JAMSYNC Music. 

Med Strip Rock Roll er der tale om rock ’n’ roll med stort R. Bandet oser af energi og spilleglæde og det samme gør dette album. Jeg vil betegne deres muisk som ”modern-day-rock” i stil med Hinder, Buckcherry og The Last Vegas. Det er straight-ahead sleazy rock ’n’ roll med dertil hørende tekster. Mit helt klare favorit track på abummet er ”Dirty Little Secret”, men også sange som ”Be Your Drug”, ”Strip Rock Roll”, ”On That Line” og ”Love And Gone”. Sidst nævnte kan godt minde lidt om D-A-D i versene. Jeg vil også lige nævne den southern rock inspirerede sang ”Don’t Come Easy”, hvor bandet gør brug af lidt slide-guitar. Alt i alt er der tale om gode sange over hele feltet og bandet har skrevet nogle virkelig catchy sange med omkvæd du hurtigt kan synge med på. 

Strip Rock Roll er produceret af Andy Reilly, som tidligere har arbejdet med bl.a. Moonspell og Praying Mantis og bandet selv. Og det må man sige, at de har gjort helt udmærket. Instrumenterne ligger godt lydmæssigt i forhold til Flynt’s stemme og han levere en solid vokal. 

Så er du til rock med musik med energi og fuld drøn på, så er Asphalt Valentine helt sikkert noget for dig. Og kan du lide nogle af de ovennævnte bands, så bør du også eje et eksemplar af Strip Rock Roll. Her er tale om et album der vokser på dig efter flere gennemlytninger og man bliver aldrig træt af at høre det. Den vil helt sikkert finde vej til mit anlæg igen og igen. Det er solid rock ’n’ roll, som man bliver i godt humør af at høre. Det garanterer jeg!!! 

Strip Rock Roll er udkommet via JAMSYNC Music. 

     (5 ud af 6)

Lyt til Asphalt Valentine: http://www.myspace.com/asphaltvalentine2


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com