Nye indlæg

Whitesnake - Forevermore

Skrevet af Lars
12-03-2011
Det var med en vis ærefrygt at jeg satte Whitesnakes nyeste udspilForevermore på, og første numm "Steal Your Heart Away" startede også som et Whitesnake-nummer skal lyde, men der var noget der ikke stemte helt... David Coverdale's stemme... jo jo, han synger på præcis samme måde og med samme power som altid, og han har været sygemeldt pga sit stemme nedbrud sidste år, men skulle være helt klar igen, men han lyder anderledes - mere anstrengt end han plejer, ikke så fyldig.
 
Selve musiken er Hard Rock and Bluesy som den skal være når vi taler om Whitesnake og der er 13 numre at glæde sig over. Easier said than done er den typiske Whitesnake ballade med slide-guitar i bedste Moody-stil hvor man har lyst til at tænde en lighter og svinge den på bedste 80'er stil. Tittelnummeret "Forevermore" er et 7:27 langt flot nummer der kører i balladestilen. Der kommer, halvt inde i nummeret mere drøn på og nogle fraseringer der leder tanken hen på Deep Purple's lidt orientalske måde at frasere på.
 
Lyden er rigtig flot og numrene er godt varieret - ikke en cd man bliver træt af at høre på lige med det første. Doug Aldrich – guitar, Reb Beach – guitar, Michael Devin – bas og Briian Tichy - trommer gør et rigtig flot stykke arbejde og det er helt og aldeles et helstøbt Whitesnake album der vil blive værdsat af både gamle og nye fans. Som gæstemusikere har Coverdale fået besøg af sin gamle bandkammerat Timothy Drury på Keyboard og sin egen søn Jasper Coverdale.
 
Som sagt er det Coverdales stemme der ikke lever helt op til mine forventninger (selvom jeg godt ved manden har været syg) men musiken er på plads. Det er en cd man bør anskaffe sig, hvis man er til Whitesnake.
 
Forevermore udkommer den 28. marts på Frontiers Records via Target Distribution.
 
     (5 ud af 6)
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com