Nye indlæg

Helix - Vagabond Bones

Skrevet af Lars
13-03-2011
Canadiske Helix, der jo har været med fra starten af, når vi snakker Hard Rock/Heavy Metal (est. 1974) har udsendt et flot nyt album ved navnVagabond Bones. Omstrejfende kan man bestemt ikke kalde dem, hvad musisk kunnen angår. God gammel ægte Heavy Metal som vor mor strikkede den, fristes man til at sige. Lige som med AC/DC, er der ikke sket den store forandring med lyd og eksperimentering og det kan man kun tage hatten af for. Jeg er ikke imod udvikling og forandring, BETEMT IKKE, men der er visse ting der er smukt som det er.
 
I 1984 lavede de nok deres største hit, "Rock You" - en Rock slagsang for alle os der kan lide Rock. På denne skive har de lavet en (ikke lige så fængende...men alligevel) hyllest til alle os igen; "Go Hard Or Go Home"... men der er en del fede numre der passer godt på alle os...hvem kender ikke til følelsen af "Monday Morning Meltdown"...eller "Hung Over, But Still Hanging In".... det er ren Rock and Roll attitude, eller som Rolling Stones engang sagde det... It's only Rock and Roll but I like it.
 
Sangeren Brian Vollmer er det eneste medlem der har været med fra starten af i 1974 og det er jo også den stemme man kender som Helix' varemærke, ellers har der været stor udskiftning gennem de 37 år der er gået.
 
Der er 9 gode rock-numre på Vagabond Bones, de fleste skrevet som et samarbejde mellem Brian Vollmer og Sean Kelly - Kelly blev desværre nødt til at forlade bandet lige efter at han havde skrevet sangene færdig....(her kunne man jo komme med et Nelly Furtardo citat... why must all good things come to an end...) han skulle tournere med.... Nelly Furtardo. Det virker som et rigtig godt samarbejde de to har haft, og man kan jo bare håbe at han vender tilbage. Denne cd -Vagabond Bones er ihvert fald en rigtig god Rock skive man kan smide på anlæget når man vil ha' en god rock-fest - Alle kan være med.
 
Vagabond Bones er udkommet via Perris Records.
 
     (5 ud af 6)
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com