Nye indlæg

UZI - Madhouse

Skrevet af Lars
06-05-2011
Set i lyset af at Uzi udsendte dette album Madhouse i slut 80'erne på vinyl og som nu er genudgivet på cd i 2009, er dette guld fra gemmerne. Jeg må indrømme at jeg i første omgang tænkte... NEJ, ikke endnu et retro hair-metal wanna be band, men nej, ikke et retro, men et ægte 80'er hair metal band.

Selve lyden er fint gengivet så man får den rette stemning med - uden tab af bas og stortrommedybde. det hele står meget klart og fint og man føler sig faktisk sat tilbage til 80'erne. Der er 10 numre på cd'en med saft og kraft og gang i den. der er dømt party fra start til slut.

Man kan næsten se de afblegede store frisurere og det lyserøde/lyselilla læder og mænd i make up som en hver 16 årig tøs ville misunde, for sig når man hører Uzi's cd Madhouse. Det er hverken sagt sarkastisk eller med nedladende toner i stemmen - kun en konstatering. Der kan spores elementer af diverse 80'er top metal ikoner som Kiss, Motley Crue, Skid Row osv.

Der er sikkert en del som både kan huske, kan li og holder fast ved netop den periode og sikkert også en del nye fans og til dem kan jeg kun sige en ting KØB DETTE ALBUM - DET ER GULD.

Jeg er bare ikke så meget til late 80'es hair metal som jeg var i slut 80'erne. Men man må gi gutterne i Uzi at de leverer varen.

(4 ud af 6)
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com