Nye indlæg

Rauschhardt - Free Falling

Skrevet af Lars
25-05-2011

Da jeg første gang satte Rauschhardt's cd Free Falling fra 2010 på, regnede jeg med noget tung tyskermetal, og første nummer skuffede heller ikke.... det var godt nok ikke på tysk, men på engelsk, men det var heavy og det var fedt og smukt... næste nummer...pop-rock...hmmmmm, hva' var nu det... og sådan fortsatte det... med blues-rock, jazzy-rock og en hel del cykling mellem rock-genrene. Ultratungt bliver det dog aldrig. På intet tidspunkt blev jeg tabt, eller mistede interessen, og det var med fornyet interesse at jeg satte den på igen og igen og... De første gange på alm. cd indstilling - som jeg plejer når jeg skal bedømme en ny skive, men så prøvede jeg surround indstilling på anlæget...wow... det holder...

Rob Reynolds, der er sangeren, har en fantastisk fed stemme der har en naturlig fylde og passer SÅ godt til rock og blues. Den ligner til tider Oliver Weers' stemme... og Stevie Ray Vaughan's, så der er bestemt dømt kvalitet. Trommerne mangler lidt bund, rent produktionsmæsigt, men ellers er det et virkelig godt album man bliver glad af og fylder én med god energi. Jeg fik da både vasket op og gået igang med oprydning!!!!

Der er også en meget personlig sang til Jimi Hendrix - Wild Child. Både tekst og musik er værd at lytte til. De prøver ikke at lyde som Hendrix, men det er smukt.

Tom Rauschhardt, der spiller alle guitar-tracks, har samlet et godt og velfungerende team bestående af - foruden ham selv på guitar og Rob Reynolds på sang, Jacki Reznicek på bas, Christiof van Haniel på keyboards og Sebastian Reznicek på trommer.

Free Falling består af 11 fede tracks samt en video.

Jeg kan kun anbefale dette album på det varmeste.

(5½ ud af 6)

Lyt til Rauschardt: http://www.rauschhardt.com/

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com