Nye indlæg

Scarred By Beauty - Sutra

Skrevet af Lars
10-07-2011
Scarred By Beauty fra København er et fantastisk energisk band der forstår at holde én vågen. Deres debut-album Sutra er et meget meget flot album med en overflod af energi.
 
Nu-Metal/Metalcore genren kan rolig være stolte over at Scarred By Beauty har valgt dem som udtryksform. Jeg har oplevet Vira live - og det er stort set den samme energi og lyst til at vise verdenen, hvem de er, som de hér viser. Selve starten på albummet er ægte Rock and Roll... støjen fra en forstærker, hvor en guitar bliver plugget til, som man kender fra øvelokalet, og så går det løs. Man bliver næsten blæst omkuld af lyd og energi - og det er SÅ fedt.
 
Der er blandet meget melodiske guitar-riffs ind hist og her og det passer rigtig godt, uden at det bliver for poppet eller at man føler at de voldtager genren. Det er jo heller ikke uden grund at de vandt "Årets Talent" kategorien ved Danish Metal Awards i 2009 med "We Swim" som man selvfølgelig også finder på dette album. 10 numre med ren energidrik for sjælen er en god start på en ellers sløv søndag, skal jeg lige hilse at sige.
 
Scarred By Beauty består af: Jonathan Albrechtsen - sang (ex Hatesphere), Daniel Leszkowicz - Guitar, Dennis Leszkowicz - Drums, Asser Topp-Mortensen - Guitar & Chris Kreutzfeldt - Bas (ex Mudslide).
 
Jeg kan ikke, i min vildeste fantasi, forestille mig at de ikke bliver giga-store på metalfronten - ikke bare i Danmark, men bestemt også rundt om på kloden. Med den rette promotion har vi endnu et verdensnavn med "made in Denmark" stemplet på coveret. Er du til Nu Metal/Metalcore/Hardcore stilen, så gør dig selv den tjeneste at lytte til dem og bliv glad i låget.
 
Sutra er udkommet via Mighty Music/Target Distribution.
 
      (5½ ud af 6)  
 
Lyt til Scarred By Beauty: http://www.myspace.com/scarredbybeauty

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

  • #1
  • Metal Hans
    12-07-2011 08:40
    God anmeldelse. Super fedt live band.


1 

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com