Nye indlæg

Sanchez – Run The Streets

Skrevet af Calle
12-07-2011

Sanchez er et 80’er inspireret hard rock band fra Sverige (hvor ellers?). Bandet består af Jose Sanchez (sang), Marc White (bas), Kieven Klevmyr (guitar) og Mr. Drumhead (trommer). Alle musikere har spillet i diverse bands siden 80’erne og har derfor en vis erfaring, men dette viser de umiddelbart ikke på Run The Streets. Det er bandets tredje album, men jeg har ikke hørt de to forgående. 

Albummet består af 10 sange, hvor stilen er hard rock med dertil hørende ballader. Skal jeg være ærlig, og det skal man jo som anmelder, så er dette album ikke det bedste inden for genren. Overhovedet ikke!!! Produktionen er simpelthen for dårlig, musikken er tam og Sanchez’s stemme er for ”tynd”. Når man sammenligner sig selv med bands som Firehouse, White Lion, Dokken og Danger Danger, så skal musikken være en del klasser højere. Selv med en bedre produktion tror jeg ikke bandet ville kunne nå de nævnte bands til sokkeholderne. 

Et par af sangene på Run The Streets har dog, med en bedre produktion, potentiale til at blive en udmærket rock sang eller power ballade. De sange er efter min mening åbningsnummeret ”Stand Up (For Your Rights)”, balladen ”Empty Words” og bandets rock ’n roll anthem ”Rock & Roll Stars”. Sidst nævnte minder godt nok en del om Saxon’s ”Requiem”, men der er mange sange derude, som minder om andre bands sange. Og man skal jo finde sin inspiration et eller andet sted. 

Umiddelbart vil jeg ikke anbefale Run The Streets, men du kan gå ind på bandets MySpace side (brug link nedenfor) og bedømme selv. Jeg gir Sanchez et dødningehoved for at spille den musik de kan lide i stedet for at følge trends og så får de et dødningehoved for at gøre et forsøg på at holde hard rock fanen højt!!! 

Run The Streets udkom 27. maj via 7Hard Records. 

  (2 ud af 6) 

Lyt til Sanchez: http://www.myspace.com/sanchezkicks


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com