Nye indlæg

Wanted – Too Hard To Handle

Skrevet af Calle
14-07-2011

Dette album er endnu en udgivelse fra Eönian Records, som har specialiseret sig i at udgive cd’er med hair-metal/sleaze-rock bands, der ikke slog igennem i 80’erne. Flere af disse bands nåede aldrig at udgive en reelt album og derfor er Too Hard To Handle en samling af sange, som bandet har indspillet i studie og live på scenen. Wanted stammer fra Indianapolis og består af Bobby Sisk (sang), Eric Saylors (guitar), Tad Wilson (guitar), Erikk D. Lee (bas) og Scott Cole (trommer). Fem talentdflue musikere der aldrig fik det rette gennembrud. 

Det er altid svært at anmelde denne salgs cd’er, da sangene som sagt er en samling af bandets sange (og her menes ikke en best of/greatest hits). På Too Hard To Handle er de syv af sangene indspillet i studiet og de sidste syv er optaget live. Stilen er hard rock med en touch af hair/glam metal og kan sammenlignes med bands som f.eks. Mötley Crüe (det tidlige), Skid Row (det tidlige), Danger Danger, Cats In Boots og Roxy Blue. 

Hvis jeg skal starte med studie delen af albummet, så er det rent faktisk nogle helt udmærkede sange bandet har indspillet og der er en fed feel og skøn groove over alle sangene. Seks rigtige rockere og en power ballade. De bedste af disse sange er efter min mening åbneren ”Whiskey & Women”. Titelnumemret ”Too Hard To Handle” og ”Be Still My Heart”. Sidst nævnte er, sammen med balladen ”Lost In Me Forever”, indspillet i Hollywood, hvor bandet blev hentet til af Vicky Hamilton (tidligere Guns’ n’ Roses manager) og Tom Zutant (som var en del af Geffen Records ledelse). Det samarbejde blev dog ikke til mere end disse to sange. 

Live delen at albummet er optaget ved en Capital Records Showcase i The Ritz Music Hall i Indianapolis. Lyden er ikke den bedste, men man kan stadigvæk godt høre, at bandet kan spille og sangene har stadigvæk gode melodier og rock ’n’ roll sjæl. 

På studie delen ligger Bobby’s stemme ret tæt op af Vince Neil’s (om det så er godt eller skidt, vil jeg lade lytteren selv bestemme) og på live delen minder den til tider om Miljenko Mattijevic’s (Steelheart). Musikkerne er samtidig ret talentfulde og Wanted er et af derfor et af de bedre bands, som jeg har modtaget en cd med fra Eönian Records. 

Var Wanted kommet frem nogle år før (de kom frem i 1989) og havde de haft lidt mere held i sprøjten, så tror jeg godt de kunne have udgivet et par albums, inden rocken blev overtaget af ”grunge-bølgen”. 

Too Hard To Handle udkom i februar 2011 via Eönian Records. 

     (4½ ud af 6)  

Lyt til Wanted: http://www.eonianrecords.com/b-wanted/wanted.html


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com