Nye indlæg

Six Barrel Syndicate – EP/demo

Skrevet af Calle
22-07-2011

Six Barrel Syndicate er er dansk rock band som består af Richard Schuster (sang), Jakob Trolle (bas), Adam Løvsø (trommer), Bue Løvsø (guitar), Buster Kristensen (guitar). 

Jeg synes ellers jeg har et godt kendskab til den danske rock scene, men jeg må indrømme at jeg ikke kendte til århusianske Six Barrel Syndicate, før de selv kontaktede mig med henblik på en anmeldelse af deres nye (og første) EP/demo. Og det må siges at være en skam, for de her unge gutter kan sku rocke!!! 

Med inspirationen hentet i midt/slut 80’ernes hard rock scene og med en attitude der sparker røv, så er der dømt rock’n’ roll. EP’en indeholder tre sange med fede soloer, catchy melodier og en rå stemme og derudover har sangene en super energi og masser af drive. Den første sang hedder ”Scream Out” og er min personlige favorit. Den minder mig en del om danske SuperCharger, hvilket bestemt ikke er dårligt. Herefter kommer ”Join The Scene”, som følger i samme spor som åbneren. Godt opbygget med en omkvæd der hænger ved. EP’en afsluttes med ”Fields Of Green”, som er endnu en god rocker. Ingen af disse tre sange er dårlige og mine ører skriger på mere fra samme skuffe. 

Med den attitude, energi og drive, som disse gutter lægger for døren, så bør de nå langt. Jeg håber virkelig at et pladeselskab får øjnene op for dem og giver dem en kontrakt. Gerne NU!!! Det er dejligt med flere og flere danske bands der holder hard rock fanen højt. Vi har SuperCharger, Shotgun Revolution, L.A. Prostitutes, Superdirt m.fl. og nu har vi også Six Barrel Syndicate.  

EP’en er indspillet i Århus med Jacob Horney bag knapperne. Han er en ung producer, som har arbejdet med flere unge upcoming bands. 

Det er selvfølgelig altid svært at anmelde en EP/demo med ”kun” tre sange og jeg ville meget gerne give dem topkarakter, men dertil skal jeg høre lidt mere i form af et fuld længde album. Ambitionen er der i hvert fald og jeg ville som sagt gerne høre meget mere af denne ”beskidte” rock ’n’ roll!!! 

EP/demo’en er ude og kan downloades via linket nedenfor (i hvert fald da denne anmeldelse blev skrevet). 

     (4½ ud af 6)  

Lyt til Six Barrel Syndicate: http://www.facebook.com/pages/Six-Barrel-Syndicate


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

 • #1
 • Thomas P.
  23-07-2011 08:12
  Lyder sku fedt. Helt sikkert et band jeg vil følge fremover.


 • #2
 • Buster
  23-07-2011 13:00
  Tak, gør det endelig på vores facebook! ;)


1 

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com