Nye indlæg

Empire Drowns – EP

Skrevet af Calle
25-08-2011

Empire Drowns er et nyt dansk band, men musikkerne er gamle kendinge indenfor diverse danske metal bands. Bandet består af Michael Andersen (sang), som bl.a har sunget i Withering Surface og Thorium, Jan Kromann (bas/keyboard) som har spillet i Decorate. Decorate og Anders Vestergaard (guitar) som var en del af bandet Auora. På denne EP har de brugt Jens Berglid (bla. Fate og ex. StarRats) som session-trommeslager. 

EP’en består af tre sange og stilen er melodic- og gothic metal. Ikke den genre jeg hører mest, men der er da et par cd’er indenfor genren i min samling. Et af disse bands er Paradise Lost, som jeg vil sammenligne Empire Drows en smule med. De tre sange er ”Crawl”, ”Abundance” og ”Sharpen My Teeth”, hvor min personlige favorit er åbningsnummeret. Men alle tre sange er gode og de har nogle flotte melodier og stemningen er mørk. Eneste minus er nok, at der kun er tre sange på EP’en og de kan godt lyde lidt ensformige. Og som altid er det svært at anmelde en EP med tre sange og en fuld-længde ville derfor nok have vist bandet lidt bedre. Måske kommer det en dag og man kan da håbe på det!!! 

Sangene er indspillet i Earplug Studios med Pede bag knapperne og Kristian Thomsen har stået for mixing. EP’en er selvfinansieret. Du kan lytte til alle tre sange på bandets facebook side via linket herunder. De er helt sikkert et lyt værd!! 

Som en lille bonus kan det nævnes at bandet spiller opvarmning for Saturnus på Beta i København (Amager) den 3. September 2011.

    (4 ud af 6 

Lyt til Empire Drowns: http://www.facebook.com/empiredrowns


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

  • #1
  • Morten
    26-08-2011 07:39
    Lyder interessant. Jeg viste slet ikke at hr. Andersen havde et nyt band. Tjekker dem ud med det samme.


1 

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com