Nye indlæg

New Discolour - Short Of Ink

Skrevet af Lars
28-08-2011

Short of Ink er New Discolour's første CD i fuld lænde. Der er en intensitet og nerve ud over alle grænser. Der lægges ud med tunge rytmer der tigger om at blive headbanget til, og så bliver festen ellers sparket igang.

Progressiv Thrash hvor man bare ikke kan sidde stille. Der er blevet kælet for produktionen, hvilket gør at trommerne ligger perfekt og bassen kan høres uden at være dominerende. Både vokal og kor er nøje afstemt, og guitarene ligger ligeledes godt i mixet. Enkelte numre er bare for korte/ virker uafsluttede, hvor man fader før man egentlig føler at numret er færdigt. Det er enormt synd da det ellers er et mega-flot album. Jeg er imponeret over den kreativitet og kvalitet New Discolour har på Short of Ink, ment på den måde at der er en spilleglæde og en ægthed der er SÅ forførende.

New Discolour består af: Søren Thomsen og Jesper Rasmussen på guitar, Mayu Tharumann på bas, Lasse Mikkelsen på trommer og Artem Kushinrenko på sang.

Det eneste negative der er at sige om nærværende album er den førnævnte uvane med at fade ud i nogle numre før de er færdige. 9 numre er det blevet til, men jeg sidder tilbage med en MER-følelse når CD'en er slut. Det er jo positivt at man ikke er mæt, men jeg ville så gerne ha haft et par numre til.

New Discolour er med til at cementere Danmark som et absolut topland inde for metalgenren!!

Short Of Ink udkom 1. august via Mighty Music/Target Distribution

     (5 ud af 6)   

Lyt til New Discolour: http://www.myspace.com/newdiscolour


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

    callerock@gmail.com