Nye indlæg

Charing Cross - Promo

Skrevet af Lars
29-08-2011

Charing Cross' kommende album Sinspiration lyder lovende. Jeg sidder med en 3 track promo og er ikke skuffet. Det er klassisk Heavy Metal som vor far bryggede den, dog på en lidt tidsløs måde. Charing Cross er fra Schweitz og har sin historiestart tilbage i slut 80'erne, hvilket måske er grunden til at det lyder så ægte Heavy Metal som det gør. Dog er det ældste nuværende medlem Pascal Zwyssig fra gruppens opsætning i '93.

Der er flot lyd og godt sammenspil på de tre numre de har valgt at putte på promo-cd'en. Det er "Twilight Zone", "Handful Of Pain" og "H8". På alle numre er der klar lyd på både sang, kor og instrumenter. Jeg kan specielt godt li' guitarlyden i "Handful Of Pain".

Selvom "H8" er den oblikatoriske ballade er den også et spark i kuglerne på dem der ikke kan li' rock og ikke spiller det i radioen. Med flot kor og indbygget sing-along effekt bliver der skrålet "Go to hell you fucking idiots....... you can't kill Rock and Roll ..."

Jeg er bare ikke heeeelt vild med den til tider for vibrerende sang. Det er kun Bruce Dickinson der kan slippe afsted med det - i mit univers. MEN stemmen er ellers rigtig fed. Det bliver spændende at høre resten af Sinspiration.

     (5 ud af 6)  

Lyt til Charing Cross: http://www.myspace.com/charingcross


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com