Nye indlæg

Bulldog Mack – Stack ’Em Up

Skrevet af Calle
11-09-2011

Bulldog Mack er et band fra hinsidas, som blev dannet i 2010 og består af Mack Jones the 1st (sang), Tommy Krieger (bas), Thunderst L. Wheeler (trommer) og Sick Vic Benderbildt (guitar). Bandet spiller 70’er inspireret klassisk rock tilsat lige dele southern rock og motown soul.  

Stack ’Em Up er bandets første EP og den består af 6 sange der alle sprudler af energi og spilleglæde. Der er fuld knald på lige fra åbningsnummeret og titelsangen ”Stack ’Em Up” henover ”Bent To Fly” til afslutningsnummeret ”Ain’t Nothing Wrong (The Smoker)” Sidst nævnte er en af mine personlige favoritter blandt de 6 sange. Personligt er jeg ret vild med guitarspillet, hvor både rytmen og soloerne sidder lige i skabet. Og trommerne og bassen ligger et godt og solidt fundament. Og når man så tilsætter en god vokal, så kan man ikke gå helt galt i byen. Måske er stilen ikke den mest spillede på radiostationer o.s.v., men jeg synes sku det er god musik. Jeg bliver i virkelig godt humør, når jeg sætter denne EP på. Sweet music to my ears!!! 

Bandet nævner selv KISS, Lynyrd Skynyrd og The Who som nogle af deres inspirationskilder og jeg vil sige det passer meget godt til deres musikstil. Derudover vil jeg sammenligne dem med nyere bands som f.eks. The Solution og Maryslim.  

Jeg vil helt sikkert se frem til mere fra Bulldog Mack og så kunne det være fedt at opleve dem live. Jeg tror med garanti, at de kan fyre den max af på en scene, hvad enten det er en lille scene eller på en større klubscene.  

Jeg kan varmt anbefale dette band, så tjek dem ud før de nabo. Du vil ikke fortryde det. Stack 'Em Up and Long live rock ’n’ roll. Hvad mere kan jeg sige!!!   

Stack 'Em Up er udgivet af bandet selv.
 
     (5 ud af 6)  

Lyt til Bulldog Mack: http://www.myspace.com/bulldogmack


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

 • #1
 • Thunderst
  11-09-2011 22:17
  Thank you so much for the great review!

  And don't forget to check this site out for more Bulldog paraphernelia and R n'R guidance!:

  https://www.facebook.com/bulldogmack?sk=app_178091127385


  Take care and cheers!
  /Thunderst. B.M.


 • #2
 • Jesper Eriksen
  12-09-2011 11:57
  Lyder meget interessant. Det må jeg hellere tjekke ud.


1 

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com