Nye indlæg

A Road To Damascus – A Road To Damascus

Skrevet af Calle
14-09-2011

Københavnske A Road To Damascus blev dannet i begyndelsen af 2009 og har siden stormet frem på den danske scene. Bandet består af Mikkel (sang), Mads (guitar), Jakob (guitar), Jakob (bas) og Anders (trommer). I 2010 udgav bandet deres første EP med titlen “So Damn Close”, som fik gode anmeldelser i bade ind- og udland. Nu har bandet så udgivet deres debut album A Road To Damascus. 

Stilen som A Road To Damascus spiller er pop-punk og post-hardcore med en snært Emo. Musikken varierer godt med solide melodier og der er plads til både “smuk-sang” (Mikkel) og skrig (Mads). De sange på albummet der rammer mig bedst er første singlen “New Perspective” (som i øjeblikket kan høres under mp3’s her på siden), “No Wonder”, “What A Waste Of Breath”, den “hårde” “Talk Is Cheap” og den mere stille “The Best Is Yet To Come”. Men alt i alt er hele albummet fyldt med gode sange, som variere godt i tempo og hvor musikken på en eller måde bare rammer plet hos mig. Som nogen ved er jeg mest til hard rock og sleaze rock, men heldigvis er jeg også åben for, og hører, mange andre genre inden for rock og metal. Jeg kendte ikke A Road To Damascus før jeg fik dette album tilsendt, men det gør jeg nu og det er jeg glad for!!! 

A Road To Damascus har international klasse og hvis ikke jeg vidste bedre, så ville jeg tro de kom fra USA. Man kan godt mærke, at de brænder for det de laver og deres ambitioner fejler bestemt ikke noget. Lige pt er bandet uden pladeselskab, men med det rette pladeselskab i ryggen og den rette promotion, så er jeg sikker på, at de vil nå ud over landets grænser. 

Jeg kan varmt anbefale A Road To Damascus og hvis du er til nogle af følgende bands: Black Veil Bides, Pierce The Veil, A Skylite Drive og Asking Alexandria, så er jeg siker på du vil synes om dette band. 

A Road To Damascus udkom den 5. september og kan bla. købes via iTunes her. 

     (5 ud af 6)  

Lyt til A Road To Damascus: http://www.myspace.com/aroadtodamascus


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

  • #1
  • islandsk fan
    15-09-2011 00:12
    Mikkel... I Luv U!


1 

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com