Nye indlæg

Modern Superstar – Under My Skin

Skrevet af Calle
04-10-2011

Modern Superstar er et amerikansk band, som består af  Ryche Green (ex. Bulletboys) på trommer, Jamie Fletcher (ex. Britny Fox) på vokal og akustisk guitar, Danny Watts på guitar, Jordan Dirty på bas og Bill Carpenter på guitar. Bandets fundament blev startet for nogle år siden, da Ryche og Jamie var på tour sammen i Europa og dermed knyttede et godt venskab. Det resulterede i sangskrivning og hvad der senere skulle ende ud i Modern Superstar og deres debut album Under My Skin. 

Stilen er klassisk hard rock og inspirationen kan bl.a. findes i de to herrers respektive tidligere bands og andre bands fra samme tid. Albummet består af 10 sange, hvor der rockes igennem i sange som ”Hollywood Dirty”, ”Devil’s Playground” og ”Generation Star”, men samtidig er der også en del mere stille sange. Her kan bl.a. nævnes ”Txt U Gud’bye”, ”Grow’n Old” og ”Love/Hate”. Måske er der lidt for mange stille sange i forhold til min smag. Og jeg er ellers glad for en enkelt ballade eller to på et godt rock album. I det her tilfælde er det dog half’n’half med rockere og stille sange. Albummet afsluttes med en udmærket version af ”We All Die Young”, som er skrevet af Milijenko Matijevic (Steelheart). Han havde den med på Steelheart albummet ”Wait” fra 2000, men sangen blev et ”større” hit i filmen Rock Star med Mark Walberg i hovedrollen. I den version er det Milijenko på sang, Zakk Wylde på guitar, Jeff Pilson på bas og Jason Bonham på trommer. Nå tilbage til Modern Superstar. Generelt er Under My Skin et udmærket album, med gode melodier og i en vis grad nogle catchy sange med gode synge-med-omkvæd. Men som sagt er der efter min mening for mange stille sange og produktionen virker indimellem lidt ”tam”. Og så synes jeg samtidig at Jamie’s stemme til tider ikke er helt i top. Dog gør han et udmærket arbejde i førnævnte ”We All Die Young” og det er meget svært af følge Mr. Steelheart på den front.

Når alt det er sagt, så virker bandet godt sammenspillet og jeg kan godt forestille mig dem fyre den max af på scenen og give deres publikum en god oplevelse. Dog tror jeg ikke det er et band vi får at se på disse breddegrader. 

Under My Skin er udkommet via JAMSYNC Music 

    (4 ud af 6)  

Lyt til Modern Superstar: http://www.myspace.com/modernsuperstar


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com