Nye indlæg

Whitesnake - Live At Donington 1990

Skrevet af Lars
09-10-2011

Whitesnake's Live at Donington 1990 er en dejlig koncert der endelig er til at få på cd og dvd. Foruden David Coverdale på sang er det Steve Vai & Adrian Vandenberg på guitar, Rudy Sarzo på bas og Tommy Aldridge på trommer.

Der er så mange fede numre på dette album og de er spillet rigtig fedt. Adrian Vandenberg & Steve Vai har lagt en hel del af dem selv i de gamle numre, hvilket virker overraskende godt. Jeg var lidt gammelmands snerpet i starten... for det SKULLE jo lyde som det gamle Whitesnake med Moody, Marsden & Sykes, men jeg blev hurtig blødt op igen og accepterede at Zappa's gamle guitarist havde overtaget en af rollerne og viser at han er sig selv og ikke en der bare spiller, hvad andre har gjort. Adrian Vandenberg er jo en af de halvgamle i Whitesnake så han var lissom accepteret ;O).

Der har været store og mange udskiftninger i Whitesnake gennem årene og hver periode har haft deres charme. I denne periode fra 1990 er Whitesnake langt mere Hard Rock end Blues Rock og får Ain't no love in the heart of the city til at lyde meget mindre bluesy end originalen, hvilket jeg personligt synes er lidt synd, men når det så er sagt synes jeg at der er en fantastisk fed stemning på denne indspilning. Coverdale får hele Donington (70.000) til at synge med i "The Whitesnake Choir" og det får myrepatterne frem på armene.

Jeg er sikker på at rigtig mange vil elske dette album, både gamle Whitesnake fans, men også den nye flok af af Hard Rock fans. Der er så meget energi og power at det er en ren fryd at lytte til/ se på.

Det er anbefalelsesværdigt at skrue pænt op for volumen og gerne med lidt ekstra bas på forstærkeren når man nyder denne historiske skive.

Live At Donington 1990 er udkommet via Frontiers Records.

     (5 ud af 6) 

Lyt til Whitesnake: http://www.myspace.com/whitesnake


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com