Nye indlæg

Pet The Preacher – Meet The Creature (EP)

Skrevet af Calle
10-10-2011

Da jeg modtog en mail med tre sange fra det danske band Pet The Preacher kendte jeg intet til dem eller deres musik. Men det gør jeg nu!!! Bandet blev dannet i efteråret 2010 og består af Christian Hede (sang og guitar), Torben Wæver Pedersen (bas) og Christian Von Larsen (trommer).

Jeg vil betegne bandets musik som bluesbaseret stoner-rock tilført en smule modern rock/metal. Noget af inspirationen er hentet hos Black Sabbath og Led Zeppelin og jeg vil sammenligne bandet med f.eks. svenske Graveyard, amerikanske The Sword og canadiske Priestess. Der er tre sange på Meet The Creature, og den indledes med ”Into A Darker Night”, som henleder tankerne på Black Sabbath, men alligevel får sin egen lyd. Musikken er tung og dyster og tempoet variere godt. Næste sang er ”A Part Of Me”, som er min personlige favorit af de tre sange. Den har et fedt riff og hænger godt ved efter sidste strofe. EP’en afsluttes af ”I Wont Let You Go”, som også er tilpas tung. Sangen har flere pasager, der får mig til at tænke på en nyere Metallica lyd ala ”Death Magnetic” albummet. Alt i alt tre virkelig gode sange, som jeg sagtens kan høre igen og igen!!

Det gør et bestemt heller ikke dårligere, at de tre sange er indspillet i Dead Rat Studiet med selveste Jacob Bredahl (sanger i The Kandidate og ex. sanger i HateSphere, samt guitarist i The Last Mile) som producer og tekniker. Han har tidligere arbejdet med og produceret bands som As We Fight, SuperCharger og Koldborn. Senere i år indtager Pet The Preacher igen Dead Rat Studiet sammen med hr. Bredahl for at indspille deres debut album. Ifølge bandet skulle det blive ”et koncept-album med en sammenhængende historie, soloer, blues, kringlede former, metal og god gammeldags rock ’n’ roll”. Det vil jeg se fem til og jeg venter spændt!!!

Jeg kan klart anbefale at du tjekker Pet The Preacher ud. De mener det alvorligt og man kan virkelig høre, at de kan lide det de laver. Super fed vokal og så er de rigtig dygtige på deres instrumenter. Pet The Preacher er helt sikkert et dansk band med international klasse!!!

Meet The Creature er selvfinansieret.

(5 ud af 6)

Lyt til Pet The Preacher: http://www.facebook.com/pages/Pet-The-Preacher


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

 • #1
 • Jeppe Trip
  10-10-2011 23:09
  Jeg så dem live her på Bornholm, det var nok noget af det bedste jeg har set, og det var super fedt at se der var et nyere band som holder fast i gamle Rock n' Roll og heavy elementer som den ellers glemte bas solo, dette var virkelig en bonus udover det sædvanlige!


 • #2
 • Anders
  11-10-2011 08:22
  Det her musik er super fedt. Tak for introduktionen. Jeg ser frem til jeres debut cd.


 • #3
 • John
  11-10-2011 19:24
  Hold kæft det er fedt.


 • #4
 • Michael Petersen
  13-10-2011 12:21
  Fedt med nye danske bands som sparker røv. Jeg skal helt sikkert have deres debut cd når den udkommer. Noget af det bedste jeg har hørt længe.


1 

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com